CELEBRITY STYLE

10 εμφανίσεις της Kate Bosworth στο κόκκινο χαλί που αποδεικνύουν πως το στιλ της είναι iconic

Invision/AP Evan Agostini

Από το 1 μέχρι το 10 θέλουμε την ντουλάπα της Kate Bosworth περίπου 1 εκατομμύριο. Η ηθοποιός δεν βρίσκεται άδικα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη. Κάθε φορά που ντύνεται για το κόκκινο χαλί είναι και μία νέα αποκάλυψη. Ναι, το στιλ της Kate Bosworth είναι iconic και σου έχουμε 10 λόγους που το αποδεικνύουν.

Το στιλ της Kate Bosworth είναι σίγουρα πολυδιάστατο. Αν δεις φωτογραφίες της ηθοποιού από κάποιο Coachella Festival θα της χαρίσεις απλόχερα τον τίτλο της boho queen. Στις street εμφανίσεις της παραμένει σούπερ κουλ και fashion updated, κάθε φορά. Στο κόκκινο χαλί όμως, είναι το κάτι άλλο. Συνήθως επιλέγει υπέρκομψες γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα της, δοκιμάζει διαφορετικά χρώματα (από bold μέχρι nude) και δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο new romantic. Η Kate Bosworth ήταν, είναι και θα είναι έμπνευση.

10 iconic looks της Kate Bosworth που επαναπροσδιορίζουν τον όρο στιλ

Kate Bosworth στιλ Invision/AP / Evan Agostini

Η Kate Bosworth στο Vanity Fair Oscar Party το 2020, με Ralph & Russo φόρεμα, Jimmy Choo πέδιλα και Jimmy Choo clutch.

Kate Bosworth στιλ Invision/AP / Richard Shotwell

Η Kate Bosworth συνδύασε το φούξια μακρυμάνικο Prabal Gurung φόρεμά της με χρυσά Jimmy Choo πέδιλα και David Webb διαμαντένια κοσμήματα. Η εμφάνισή της ήταν για το InStyle and Warner Bros. Golden Globes afterparty στο Beverly Hilton Hotel, τον Ιανουάριο του 2020.

Kate Bosworth στιλ Invision/AP / Evan Agostini

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία περίτεχνη Cong Tri δημιουργία σε φωτεινή κίτρινη απόχρωση, στο Vanity Fair Oscar Party, το 2019.

Kate Bosworth στιλ Invision/AP / Evan Agostini

Η Kate Bosworth με φανταστική custom Oscar de la Renta δημιουργία στα Met Gala, το 2018.

Invision/AP / Evan Agostini

Σε υπέροχη nude απόχρωση αυτό το Christian Dior φόρεμα συνδυάστηκε με statement Piaget κοσμήματα, για το Vanity Fair Oscar Party, το 2018.

Kate Bosworth στιλ Invision/AP / Jordan Strauss

Η Kate Bosworth φόρεσε αυτό το Brock Collection φόρεμα με τη δαντέλα και τον περίτεχνο σχεδιασμό στα 23α annual Critics’ Choice Award, το 2018.

Invision/AP / Chris Pizzello

Η ηθοποιός σε μία ακόμα best dressed εμφάνιση στα 3α Annual InStyle Awards, το 2017. Φόρεσε ένα εντυπωσιακό Alexandre Vauthier φόρεμα, Christian Louboutin clutch, strappy πέδιλα και Norman Silverman κοσμήματα.

Kate Bosworth στιλ Invision/AP / Evan Agostini

Η εμφάνιση της Kate Bosworth στο Vanity Fair Oscar Party του 2017 ήταν μαγική. Επέλεξε J. Mendel τούλινο φόρεμα.

Invision/AP / Jonathan Short

 

Με ονειρική Erdem δημιουργία, Tabitha Simmons μαύρες γόβες και μαύρο satin Louboutin clutch, στα British Fashion Awards, το 2015.

Kate Bosworth στιλ Invision/AP / Evan Agostini

Φόρεσε το Balmain top σαν φόρεμα, το συνδύασε με χρυσή ζώνη και Ferragamo μαύρες γόβες και ήταν υπέροχη στα Met Gala, το 2013.