FASHION TIPS

3 εύκολοι τρόποι να βάλεις σε τάξη τα κοσμήματά σου

ImaxTree

Θέλω να με πιστέψεις όταν σου λέω ότι έχω πολλά κοσμήματα. Είμαι άνθρωπος της “the more the merrier” φιλοσοφίας. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα κοσμήματα φορέσω, τόσο καλύτερα. Και η αλήθεια είναι ότι για να οργανώσεις τα κοσμήματά σου, ειδικά αν έχεις μια μεγάλη συλλογή, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι που βρήκα τα κατάλληλα tools.

Το να οργανώσεις τα κοσμήματά σου δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Η οργάνωση των αξεσουάρ, θέλει τα σωστά εργαλεία και μόνο έτσι η διαδικασία θα πάψει να μοιάζει με αγγαρεία. Το να οργανώσεις τα κοσμήματά σου θέλει στρατηγική και χρόνο (στην αρχή). Παρακάτω 3 εύκολοι τρόποι.

#1 Χώρισέ τα σε παγοθήκες

Για τα λεπτεπίλεπτα κοσμήματά σου, όπως μενταγιόν, δαχτυλίδια και βραχιόλια ένας καλό «εργαλείο» οργάνωσης, είναι οι παγοθήκες. Λόγω των τετράγωνων χωρισμάτων, μπορείς να τοποθετήσεις με ασφάλεια το κάθε κόσμημα σε κάθε θήκη. Έτσι, δεν θα μπλέκονται μεταξύ τους και θα είναι το καθένα τακτοποιημένο στη θέση του. Για περισσότερο fun ή αν θέλεις να τις διακοσμήσεις, μπορείς να επιλέξεις πολύχρωμες παγοθήκες ή με σχέδια.

#2 Τοποθέτησέ τα σε διακοσμητικό τασάκι

Για εσένα που δεν είσαι και η πιο οργανωτική με τα αξεσουάρ σου, ένα διακοσμητικό τασάκι είναι η τέλεια επιλογή. Πάνω σε αυτό μπορείς απλά να τοποθετήσεις τα κοσμήματα που φοράς περισσότερο. Επιλέγοντας μάλιστα ένα στιλάτο διακοσμητικό τασάκι θα ομορφύνει ο χώρος σου.

#3 Πάρε κρεμάστρα τοίχου

Από τους πιο έξυπνους τρόπους για να οργανώσεις τα κοσμήματά σου: από μεγάλα κολιέ μέχρι και άλλα αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου και μαντήλια. Τοποθέτησε μια κρεμάστρα τοίχου και κρέμασε τα κοσμήματά σου από τους γάντζους. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τα έχεις τακτοποιημένα, αλλά και για να τα βρίσκεις γρήγορα, όταν βιάζεσαι.