FASHION TIPS

Λευκό πουκάμισο: 3 πραγματικά φρέσκοι τρόποι να το φορέσεις

ImaxTree

Το πρώτο μου λευκό πουκάμισο, ήταν ένα «κλεμμένο» από τη ντουλάπα του πατέρα μου. Κάπου ανάμεσα στα 16-17, είχα «φάει» κόλλημα με το πουκάμισο αυτό, όταν είχα δει το American Gigolo με τον Richard Gere που σε μια σκηνή ξεκούμπωνε το πιο crispy λευκό πουκάμισο. Ναι, το ξέρω ότι είναι περίεργη η αναφορά, αλλά τα Armani κοστούμια του Gere στην ταινία ήταν δύσκολο να μην αποτελέσουν έμπνευση. Από τότε, προσπαθώ να βρω το τέλειο πουκάμισο. Ένα ρούχο που αποτελεί staple της γυναικείας (και ανδρικής) γκαρνταρόμπας.

Το λευκό πουκάμισο είναι must και σου λέμε πώς να το φορέσεις

Δεν έχω βρει ακόμα το τέλειο. Έχω ένα λευκό πουκάμισο στην ντουλάπα μου, δεν θεωρώ ότι είναι ΤΟ πουκάμισο. Παρ΄όλα αυτά, αυτό δεν με σταματάει από το να δημιουργώ stylish σύνολα μ’ αυτό. Φυσικά, σαν ένα ρούχο που φοράνε ήδη οι περισσότερες γυναίκες και σαν must της γκαρνταρόμπας που είναι, μπορεί να το έχεις τεστάρει ήδη με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Είναι επίσης, πιθανό να έχεις στερέψει από ιδέες και να μην ξέρεις πώς να το φορέσεις. Σε αυτή την ενδυματολογική αναζήτηση μάς βοηθάει η street style μόδα, για ακόμη μια φορά.

Έψαξα, λοιπόν, και βρήκα 3 σύνολα που παρουσιάζουν το λευκό πουκάμισο στην καλύτερη και πιο stylish εκδοχή του. Σύνολα για όλα τα γούστα. Είτε είσαι του ρομαντικού στιλ, είτε του πιο streetwear, παρακάτω θα βρεις 3 πραγματικά φρέσκους τρόπους να φορέσεις το λευκό πουκάμισο.

Ο “είμαι κουλ και το ξέρω” τρόπος να το φορέσεις

λευκό πουκάμισο ImaxTree

Θέλεις να αποδείξεις το coolness σου; Κανένα πρόβλημα. Κι εγώ. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα φορέσω ένα λευκό πουκάμισο, το ένα «φύλλο» θα είναι μέσα από ένα denim σορτσάκι και το άλλο απ’ έξω. Θα συνδυάσω και με ψηλές μπότες. Αμέ.

Ο “αγαπώ τις τάσεις” τρόπος να το φορέσεις

λευκό πουκάμισο ImaxTree

Αν είσαι lover των δερμάτινων ρούχων, αλλά έχεις βαρεθεί να φοράς το πουκάμισο με δερμάτινο παντελόνι, υπάρχει εναλλακτική. Συνδύασε με μια δερμάτινη φούστα και mules και δέσε την άκρη του πουκαμίσου σε έναν κόμπο. Τα δερμάτινα ρούχα είναι τάση, το ίδιο και τα mules. Θα έχεις το πιο fashion forward σύνολο, λοιπόν.

Ο “εμπνευσμένος από σχολική στολή” τρόπος να το φορέσεις

λευκό πουκάμισο ImaxTree

Αν μικρή ήσουν φαν της σειράς «Καρουζέλ» (αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, τότε είσαι πολύ μικρή), τότε θα λατρέψεις αυτό το look. Εμπνευσμένο λίγο από τις σχολικές στολές, λίγο απ’ αυτές των προσκόπων, το σύνολο αυτό έχει ενδιαφέρον. Συνδύασε, λοιπόν, το λευκό πουκάμισο με μια καρό βερμούδα. Κούμπωσε το πουκάμισο μέχρι πάνω και συμπλήρωσε με μια βελούδινη κορδέλα, περνώντας τη γύρω από τον γιακά του πουκαμίσου. Το τέλειο ρομαντικό-παύλα-preppy σύνολο.