CELEBRITIES

Η Pink κούρεψε τα μαλλιά της μεθυσμένη. Και να τι δεν πρέπει να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Invision/AP Vianney Le Caer

Υπάρχουν πολλές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις στην περίπτωση που αποφασίσεις να κουρευτείς μόνη σου στο σπίτι. Κάποιοι, ας πούμε, ότι δεν ακολουθούν τις βασικές από αυτές. Η Pink αποφάσισε να κουρέψει μόνη τα μαλλιά της, ενώ ήταν  μεθυσμένη. Και μας έδειξε τι δεν πρέπει να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι αυτές τις ημέρες.

Η περίοδος της καραντίνας είναι αρκετά tricky. Ξεκινάς το πρωί με δουλειά ή όσοι δεν δουλεύουν με δημιουργικά πράγματα για τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Και το βράδυ καταλήγεις με ένα ποτήρι κρασί και την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix. Ή μουσική. Και το κέφι ανεβαίνει. Στην περίπτωση της τραγουδίστριας όπως φαίνεται δεν μείναμε στο ένα ποτήρι. Η Pink δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας αποκάλυψε πως κούρεψε τα μαλλιά της μόνη της, ενώ ήταν μεθυσμένη. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό.

H Pink κούρεψε τα μαλλιά της μεθυσμένη και γενικά καλό είναι αυτά να μην γίνονται

Η Pink έδωσε στο βίντεο την ονομασία «Ημερολόγιο καραντίνας: κούρεμα και ποτό». Πριν δούμε κάτι παραπάνω ακούγεται μία πολύ, πολύ κακή ιδέα. Βλέποντας παραπάνω το επιβεβαιώνουμε. Όπως και το γεγονός ότι είναι πολύ ενοχλητικό να μιλάει κάποιος ενώ μασουλάει (sorry).

Η Pink εξήγησε το σκεπτικό της τα λεπτά πριν κουρέψει τα μαλλιά της μεθυσμένη. «Όταν πίνω, έχω πραγματικά φανταστικές ιδέες. Χθες το βράδυ, σκέφτηκα ότι μπορώ να κόψω τα μαλλιά μου. Εννοείται μπορώ να κόψω τα μαλλιά μου. Γιατί πληρώνω αυτούς τους ανθρώπους όλο αυτό το διάστημα;». Ή και όχι.

 

Στη συνέχεια έβγαλε τον σκούφο της και αποκάλυψε το κούρεμά της, το οποίο όπως ανέφερε ίσως βελτίωνε αργότερα. Κι ενώ η Pink προέτρεψε τους followers της να το δοκιμάσουν, εμείς θα θεωρήσουμε πως απλά αστειευόταν. Και το παίρνουμε ως ένα παράδειγμα αποφυγής. Οι λόγοι προφανείς.