CELEBRITIES

O Brooklyn Beckham φωτογράφισε τον εαυτό του για το εξώφυλλο του Icon

Instagram.com/brooklynbeckham

Θες μαθήματα αυτοπεποίθησης; Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στον Brooklyn Beckham. Ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham χαράζει τον δικό του δρόμο στη φωτογραφία και το κάνει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τόση που για τη φωτογράφισή του για το περιοδικό Icon επέλεξε για φωτογράφο τον εαυτό του.

Ο Brooklyn Beckham φωτογράφiσε τον εαυτό του για τις ανάγκες των δύο εξωφύλλων με τα οποία κυκλοφόρησε το περιοδικό. Το ίδιο έκανε και για κάθε άλλη λήψη που συνόδευσε τη συνέντευξή του.

Διόλου τυχαία πάντως δεν σου μιλώ για μαθήματα αυτοπεποίθησης από τον Brooklyn Beckham. Ο 21χρονος γιος του David και της Victoria έχει δοκιμαστεί ως φωτογράφος κυκλοφορώντας ένα λεύκωμα για τη ζωή της οικογένειάς του μέσα από τα μάτια του, αλλά και φωτογραφίζοντας καμπάνιες οίκων μόδας όπως η Burberry. Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2019 κατά τη διάρκεια της πρακτικής του κοντά στον φωτογράφο Rankin, παρουσίασε εντυπωσιακές ελλείψεις.

Η πρακτική κοντά στον Rankin

O Rankin είχε εντυπωσιαστεί από μία φωτογραφία που είχε βγάλει ο Brooklyn Beckham τον Sir David Attenborough στην Αφρική. Ωστόσο πηγές αποκάλυψαν στον βρετανικό Τύπο ότι τον πρώτο καιρό της πρακτικής του είχε τρομερές ελλείψεις σε βασικές γνώσεις και έπρεπε να του συμπεριφέρονται λες και ήταν αρχάριος.

«Όλοι ήξεραν ότι η δουλειά του Brooklyn ήθελε κάποιες μικρές διορθώσεις αλλά κανείς δεν ήξερε ότι είχε τέτοια έλλειψη βασικών γνώσεων», είχε πει άτομο από το περιβάλλον του Rankin στη “The Sun”. «Όλοι είχαν υψηλές προσδοκίες από εκείνον αλλά δεν έκανε την πιο εντυπωσιακή αρχή. Έχει ελλείψεις σε πολλά σημεία. Αλλά ο ενθουσιασμός του να μάθει τις καλύπτει», συμπλήρωνε το ίδιο πρόσωπο.

O Brooklyn Beckham δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη φωτογραφία

Ο Brooklyn Beckham σπούδαζε φωτογραφία στη θρυλική σχολή Parsons School of Design στις ΗΠΑ αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του τον Ιούλιο του 2018. Σύμφωνα με τον Τύπο η αιτία πίσω από την απόφασή του ήταν η νοσταλγία για την οικογένειά του. «Λατρεύει την οικογένεια του, και τελικά ήθελε να επιστρέψει σε αυτήν. Παράλληλα είχε την προοπτική για μια υπέροχη πρακτική άσκηση» έλεγαν τότε πηγές στη βρετανική Mirror. Φυσικά, η επιστροφή του Brooklyn ενθουσίασε και τους γονείς του.

Η πρακτική του πάντως, ακόμα κι αν ξεκίνησε με δυσκολίες σίγουρα απέδωσε καρπούς. Και αυτούς τους καρπούς έδρεψε ο Brooklyn Beckham στη φωτογράφισή του για το περιοδικό Icon. Γι’ αυτό σου λέω. Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς για τον εαυτό σου και τις ικανότητές του, δες το παράδειγμα του Brooklyn Beckham. Μπορεί να μην ολοκλήρωσε τις σπουδές του, μπορεί να μην ήξερε τα πάντα για τη φωτογραφία, αλλά δεν άφησε ποτέ την κάμερα από τα χέρια του.