CELEBRITY BEAUTY

Ivanka Trump: Το νέο hair look της μας γύρισε 20 χρόνια πριν

AP Photo/Robert F. Bukaty

Γενικά, αν για κάτι δεν μας απασχολούν συχνά οι Melania και Ivanka Trump είναι για τις αλλαγές στα μαλλιά τους. Ενδεχομένως, πιο πολύ μας απασχολεί το ξανθό- μελί του Donald. Ειδικά η δεύτερη (aka Ivanka) φαίνεται να μένει πιστή στην ξανθιά απόχρωση χρόνια τώρα, ενώ το περασμένο Φθινόπωρο έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο μήκος τους.

Τότε, η Ivanka πήρε απόφαση να κάνει τη μετάβαση από το μακρύ μήκος στα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ, που η αλήθεια είναι την ανανέωνε πολύ. Το ντεμπούτο της μάλιστα με το νέο της hair look έγινε στο πλαίσιο μιας επίσημης επίσκεψής της στην Κολομβία. Btw,  από αυτή την εμφάνισή της θυμόμαστε ακόμη, το αλλόκοτο φόρεμα της Ivanka Trump και τα μανίκια “βάτραχος”.

Κι αν νόμιζες πως αυτή ήταν η μόνη δραματική αλλαγή στα μαλλιά της, κάνεις λάθος. Αυτή τη φορά, η Ivanka ξαναχτυπά με νέο χρώμα- τεχνική στα μαλλιά της. Δίνοντας το «παρών» στο Women’s Global Development and Prosperity Initiative event στην Washington, για τον εορτασμό του ενός έτους, η κόρη του προέδρου της Αμερικής, Donald και πιστή σύμβουλος του Λευκού Οίκου εμφανίστηκε έχοντας σκουρύνει ελαφρώς το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, ενώ οι «χοντρές» πιο σκούρες, καστανές ανταύγειες στα μαλλιά της έκαναν αντίθεση, γυρνώντας μας πίσω στα late 90s. Την εποχή, που τα «ριγέ» μαλλιά θεωρούνταν μεγάλο hair trend και οι γυναίκες δοκίμαζαν να βάφουν μεγάλες τούφες των μαλλιών τους σε πιο ανοιχτές ή ξανθές αποχρώσεις σε σχέση με το υπόλοιπο χρώμα στα μαλλιά τους.

Το πριν:

Ivanka Trump AP Photo/Patrick Semansky

Το μετά:

Ivanka Trump AP Photo/Luis M. Alvarez

Ivanka Trump μαλλιά AP Photo/Luis M. Alvarez

Ivanka Trump ανταύγειες AP Foto/Luis M. Alvarez

Κι ενώ μπορεί να νοσταλγούμε τα 90s γενικά, υπάρχουν πράγματα που ειδικά σήμερα μας φαντάζουν αλλόκοτα, όπως οι «χοντρές ανταύγειες» της Ivanka ή τα κοκαλάκια πεταλουδίτσες ή τα μαλλιά τοστιέρα. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Μόδα κύκλους κάνει και πολλά fashion και beauty trends των 90s έχουν επιστρέψει δυναμικά, αυτή τη φορά με ένα πιο μοντέρνο twist.  Εσύ, τι λες; Πώς σου φαίνεται;