ΠΡΟΣΩΠΟ

Αν ψάχνεις ένα πιο ανάλαφρο προϊόν από τη BB κρέμα σου, μόλις το βρήκες

Imaxtree Imaxtree

Από την πρώτη φορά που μας συστήθηκαν (και τις χρησιμοποιήσαμε- τουλάχιστον εγώ), οι BB κρέμες έγιναν οι αγαπημένες μας μιας και συνδύαζαν ενυδάτωση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα της επιδερμίδας με μια πινελιά χρώματος. Με τα χρόνια βέβαια, μπήκαν στη ζωή μας οι CC, DD κρέμες και να, που τώρα η Clinique έρχεται να μας συστήσει το πρώτο της BB Gel ακούει στο όνομα Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel.

Στην ουσία πρόκειται για ένα super αναζωογονητικό, ανάλαφρο, oil-free gel ενυδάτωσης, που ανήκει στην αγαπημένη οικογένεια Clinique iD και μεταμορφώνεται σε ένα διακριτικό φυσικό χρώμα καθώς το απλώνεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου.

Χάρη στην Transforming Tint Release Technology™, το gel ενυδατώνει για 8 ώρες, προσφέροντας ένα διακριτικό φυσικό χρώμα και ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στον τόνο της επιδερμίδας, για μια υγιή όψη και φυσική λάμψη.

Έχει ανάλαφρη, oil-free υφή, ενώ τα καινοτόμα χρωστικά στοιχεία παρέχουν ένα απαλό, ομοιόμορφο, φυσικό χρώμα στην επιδερμίδα. Plus, παρέχει άμεση, αναζωογονητική ενυδάτωση, χάρη στον συνδυασμό από υγροσκοπικές ουσίες, όπως υαλουρονικό νάτριο (υαλουρονικό οξύ) και γλυκερίνη. Είναι ιδανικό για  όλους τους τύπους επιδερμίδας. Τι λες;