CELEBRITY STYLE

Η Victoria Beckham συνδυάζει δύο τάσεις σε ένα outfit

AP Images FILE Mary Altaffer

Είναι από εκείνες που έχουν καταφέρει να σε πείσουν ότι το “less is more” μπορεί να είναι απόλυτα κομψό. Είναι εκείνη που ξέρει να φορά το λευκό και το μαύρο με τόσο ενδιαφέρον όσο το να κάνει colorblocking. H Victoria Beckham είναι από εκείνες τις γυναίκες που επιλέγουν τι θα γίνει τάση, τη φορούν και κάθε τόσο την ανανεώνουν. Έτσι, δεν βαριέσαι ποτέ να την παρατηρείς και κάθε φορά που εμφανίζεται με ένα outfit έχει κάτι να σου δώσει.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Victoria Beckham ουσιαστικά δεν έκανε τη διαφορά. Κανένας εντυπωσιασμός, κανένα παρακινδυνευμένα stylish outfit. Απλά φόρεσε το λευκό και το μαύρο όπως μόνο εκείνη ξέρει. Κι αν από την πρώτη ματιά σου φαίνεται ένα κομψό μεν, απλούστατο δε black & white look, τότε δώσε λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Το μυστικό κρύβεται στο λευκό πουκάμισο. Το έχει συνδυάσει με ένα skinny, μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνα μαύρα booties, διατηρώντας τη θηλυκότητα σε έναν παραδοσιακά ανδρόγυνο συνδυασμό.

Ωστόσο, το λευκό πουκάμισο που επέλεξε έχει ενσωματωμένες λωρίδες υφάσματος στον γιακά που θα μπορούσαν να φτιάξουν έναν εντυπωσιακό φιόγκο (καμπανάκι για pussy bows). Εκείνη, άφησε τις άφησε να πέσουν μπροστά στο πουκάμισο, σαν εναλλακτική της γραβάτας, αλλά πρόσθεσε μία μαύρη μπουτονιέρα, ελαφρώς στο πλάι του γιακά.

Η Victoria Beckham το βάφτισε office outfit. Εμένα όμως κάτι μου θυμίζει και δικαιολογημένα, αφού παρόμοιο συνδυασμό είχε και σε επίσημη έξοδό της λίγες μέρες πριν.

Εδώ απλά αλλάζει η θέση της μπουτονιέρας και έχει προστεθεί το σακάκι.

Τι κρατάμε από το outfit της Vicotria Beckham

Δεν θα σου πω να κοπιάρεις τον ασπρόμαυρο συνδυασμό. Προφανώς και μπορείς να το κάνεις. Θα σου πω να δώσεις προτεραιότητα στο λευκό πουκάμισο, να τολμήσεις ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι και φυσικά να μην στερήσεις από το στιλ σου την μπουτονιέρα. Μπορεί στην αρχή να σου φανεί υπερβολική, αλλά δείξει λίγη τόλμη και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.