ΜΑΛΛΙΑ

Με αυτά τα 3 σπρέι θα στεγνώσουν τα μαλλιά σου στον μισό χρόνο

Imaxtree Imaxtree

Είναι ξεκάθαρα μέσα στα πιο βαρετά πράγματα της beauty ρουτίνας μας. Γιατί, όπως σου έχω ξαναπεί, ο χρόνος είναι πολύτιμος και το να περιμένεις πότε θα στεγνώσουν τα μαλλιά σου για να φύγεις για τη δουλειά ή το ραντεβού, είναι οριακά ψυχοφθόρο. Από την άλλη, αν βγεις με βρεγμένα μαλλιά Ιανουάριο μήνα, το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις στην ψύξη στο τσεπάκι.

Εκτός από τα tricks στο μπάνιο και μετά το μπάνιο που κατά καιρούς έχεις διαβάσει σ’ αυτή εδώ τη στήλη οτι μπορούν να επισπεύσουν τη διαδικασία του στεγνώματος, στο beauty κόσμο υπάρχει- έχει κάνει την  εμφάνισή της τελευταία πιο εντατικά- μια ειδική κατηγορία προϊόντων, τα περισσότερα σε spray μορφή, που έχουν δημιουργηθεί γι αυτό ακριβώς το σκοπό: Να μειώνουν το χρόνο του στεγνώματος των μαλλιών στο μισό.

Η δράση τους

Αυτό που κάνουν στην ουσία είανι να «γεμίζουν» τα μαλλιά και να σφραγίζουν τα λέπια της τρίχας ώστε να αυξάνεται η ροή του αέρα που διαπερνά τα μαλλιά, κι έτσι να μειώνεται άμεσα ο χρόνος στεγνώματος και το styling. Παράλληλα, τα περισσότερα ενυδατώνουν τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα  από τις βλαβερές συνέπειες της θερμότητας που προκαλείται από το πιστολάκι, την πρέσα και γενικότερα τα εργαλεία styling, αφήνοντάς τα στο τέλος απαλά.

125-ml.jpg
SEPHORA.GR

Bumble and Bumble Bb. Glow Blow Dry Accelerator

Μειώνει το χρόνο του στεγνώματος αλλά δεν μένει μόνο εκεί, προστατεύει από τη θερμότητα και τις UV, δαμάζει το φριζάρισμα, αποτρέπει το σπάσιμο και λειώνει κάθε μια τρίχα – για μαλλιά που ακτινοβολούν!
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Aveda Speed of Light Blow Dry Accelerator Spray
ATTICABEAUTY.GR

Aveda Speed of Light Blow Dry Accelerator Spray

Από 90% φυτικής και φυσικής προέλευσης συστατικά, προετοιμάζει άψογα τα μαλλιά για να δεχθούν το styling και το πιστολάκι. Έχει απόλυτα φυσική προέλευση γαλακτικό οξύ από ζαχαρότευτλα που γεμίζει τα μαλλιά με απαλότητα και ένα μίγμα από καρύδα που μειώνει το σπάσιμο της τρίχας από το πιστολάκι και τη θερμότητα κατά 93%. Παράλληλα, το μίγμα από ενυδατικά συστατικά καλαμποκιού ενυδατώνουν τα μαλλιά και συμβάλλουν στην προστασία από την βλάβη που προκαλεί η θερμότητα από το πιστολάκι και το styling στα μαλλιά.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Oribe Royal Blowout Heat Styling Spray
CULTBEAUTY.CO.UK

Oribe Royal Blowout Heat Styling Spray

Με εξαιρετικά ελαφριά υφή, αυτό το mist αφήνει ακόμη και τα πιο ατίθασα μαλλιά απαλά, ενώ ταυτόχρονα μειώνει στο μισό το χρόνο του στεγνώματος. Παράλληλα, φροντίζει τις κατεστραμμένες άκρες, δίνοντάς τους μία υγιή λάμψη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ