CELEBRITY STYLE

H σούπερ glam εμφάνιση της Μαριάννας Γουλανδρή και το key item που έκανε τη διαφορά

www.instagram.com/mariannagofficial

Προσωπικά, σαν δύσκολος άνθρωπος που είμαι, όσον αφορά τη μόδα τουλάχιστον, δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα. Ειδικά με το στιλ των Ελληνίδων γυναικών που πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερη «προσωπική πινελιά». Και εξηγώ: είναι εύκολο να κοπιάρεις την εμφάνιση μιας καλοντυμένης γυναίκας που λατρεύεις το στιλ της. Το θέμα είναι; Πόσο μπορείς να το υποστηρίξεις; Σημαντικό, λοιπόν, πιστεύω ότι είναι να εκφράζουμε τον εαυτό μας μέσα από τα ρούχα που φοράμε και η αλήθεια είναι ότι με τον καιρό πολλές γυναίκες το αντιλαμβάνονται αυτό όλο και περισσότερο. Στην κατηγορία αυτή, δεν υπάγεται σε καμία περίπτωση η Μαριάννα Γουλανδρή. Γι’ αυτό και όσο κι αν είμαι «δύσκολη» με το στιλ άλλων διάσημων γυναικών, με της Μαριάννας Γουλανδρή τα πράγματα αλλάζουν.

Το στιλ της Μαριάννας Γουλανδρή

Το στιλ της Μαριάννας Γουλανδρή τα έχει όλα τα χαρακτηριστικά του που έχει το στιλ ενός “cool girl”: κομψότητα και έμφυτη χαλαρότητα. Η Μαριάννα κάνει τα πράγματα εύκολα για τον εαυτό της. Έχει μάθει τι της ταιριάζει, έχει βρει το στιλ της και δεν την απασχολεί να κοπιάρει κανέναν άλλο, πέρα από τον εαυτό της. Και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων. Να είσαι σίγουρη αρκετά για την αισθητική σου, ώστε να μη σε απασχολεί τι φοράει η εκάστοτε σταρ που θα κάνει buzz. Απόδειξη αποτελεί, για ακόμη μια φορά, ένα της look. Ή καλύτερα το τέλειο, easy-going, εντυπωσιακό βραδινό look.

Το glam look της Μαριάννας Γουλανδρή

Η Μαριάννα Γουλανδρή, εμφανίστηκε σε πάρτι γενεθλίων φίλης της, φορώντας το ρούχο «κλειδί» που της πρόσφερε εύκολα και γρήγορα το τέλειο glam look: μια μαύρη βελούδινη ολόσωμη φόρμα. Με ‘70s αισθητική η βελούδινη φόρμα διέθετε wide-leg παντελόνα που σημαίνει ότι άνοιγε αρκετά στο τελείωμά της. Το πάνω μέρος είχε ένα απλό, μίνιμαλ μπούστο για λαιμόκοψη με ένα μικρό άνοιγμα στο σημείο του στήθους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριάννα επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα για εμφάνισή της. Πριν λίγους μήνες, είχε φορέσει μια φουτουριστικού ύφους φόρμα για το φεστιβάλ του Burning Man Festival τον Σεπτέμβρη.

Γιατί η ολόσωμη φόρμα της είναι το τέλειο βραδινό ρούχο

Τα πράγματα είναι απλά με ένα τέτοιο ρούχο. Λειτουργεί ακριβώς όπως και ένα φόρεμα: αν βρεις μια σιλουέτα που σου ταιριάζει, το φοράς και τέλειωσες. Είσαι έτοιμη. Μερικά αξεσουάρ και έχεις ένα εύκολο και γρήγορo (stylish) look.  Επιλέγοντας ένα σε βελούδινο ύφασμα, αυτομάτως καθιστά το σύνολο πιο βραδινό και πιο επίσημο. Φυσικά, η ‘70s γραμμή της ολόσωμης φόρμας ταίριαξε φανταστικά στην καλλίγραμμη σιλουέτα της Μαριάννας Γουλανδρή. Ανέδειξε το κορμί και μάκρυνε το κορμό λόγω της παντελόνας/καμπάνα. Φυσικά, η Μαριάννα φόρεσε ψηλοτάκουνες γόβες για να δώσει «ύψος» στο look της, αναδεικνύοντας στο έπακρο την κομψή εμφάνισή της. Η ίδια ολοκλήρωσε το look με διακριτικά κοσμήματα: μερικά layers με μενταγιόν στον λαιμό και διακριτικούς κρίκους στ’ αυτιά.