CELEBRITIES

Η Cameron Diaz έγινε μαμά. Η ανάρτησή της στο Instagram

Invision/AP Jordan Strauss

Τη γέννηση του πρώτου της παιδιού ανακοίνωσε η 47χρονη Cameron Diaz. Η ίδια και ο σύντροφός της, Benji Madden, μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα με ανάρτηση στο Instagram της ηθοποιού.

«Καλή χρονιά από τους Maddens Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που ξεκινήσαμε τη νέα αυτή δεκαετία με την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης μας, Raddix Madden» γράφει η Diaz, συμπληρώνοντας πως «αστραπιαία κέρδισε τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας».

«Όσο χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε επίσης μια έντονη ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτική ζωή της μικρής.

Γι’ αυτό δεν θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και δεν θα μοιραστούμε άλλες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένη. Αγάπη και ευχές από την οικογένεια μας προς τις δικές σας. Καλή χρονιά!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις

H Cameron Diaz και ο Benji Madden παντρεύτηκαν το 2015, σε μία ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στο Μπέβερι Χιλς. Η ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή της το 2014 πως ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο της μητρότητας, παρότι δεν ήταν αυτή η προτεραιότητά της σ’εκείνη τη χρονική στιγμή.

Αναφορικά με τις πιέσεις που δέχονται οι γυναίκες από την κοινωνία προκειμένου να αποκτήσουν παιδιά η ηθοποιός είχε δηλώσει στο Vanity Fair:

«Δεν πρόκειται να κάνω κάτι επειδή το θέλουν κάποιοι άλλοι. Αν προκύψει η οικογένεια, προέκυψε. Αν μου έρθει ένα παιδί, ευχαρίστως. Ωστόσο, δεν είμαι από τους ανθρώπους που νιώθω πως πρέπει να κάνω κάτι επειδή έτσι αναμένεται».