ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 29 Δεκεμβρίου;

Κριός

Έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους και ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Κάπου εκεί, ίσως να κρύβεται μία δυνατή ερωτική γνωριμία.

Ταύρος

Επιμονή, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Αυτά να θυμάσαι και όλα θα πάνε καλά στα επαγγελματικά σου. Διαχώρισε τη δουλειά από τη σχέση και πέρνα όμορφες στιγμές.

Δίδυμοι

Μην πεις όχι σε διάφορες προσκλήσεις για έξοδο, γιατί ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Καρκίνος

Υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός όλη τη μέρα αλλά όλα σβήνουν με λίγο έρωτα. Τακτοποίησε κάθε εκκρεμότητα και ξεκίνα την εβδομάδα σου με ηρεμία.

Λέων

Φοβάσαι τη μοναξιά και αναζητάς την ηρεμία. Μην καταπιέζεις όμως τις επιθυμίες σου για να ικναοποιήσεις τους άλλους. Έρχονται όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Παρθένος

Μην εκτονώνεις το άγχος της δουλειάς στους αγαπημένους σου. Δε φταίνε σε κάτι. Άσε για λίγο το φλερτ. Κι αύριο μέρα είναι.

Ζυγός

Ιδανική μέρα για να διασκεδάσεις και να ερωτοτροπήσεις. Μην κάνεις υπερβολές, διότι όλα τα βλέμματα είναι ήδη στραμμένα πάνω σου.

Σκορπιός

Περιόρισε την έντονη κυκλοθυμία σου και ζήσε ήρεμες στιγμές με την οικογένειά σου. Γιορτές έχουμε. Θα ζήσεις στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου.

Τοξότης

Θα κάνεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και θα περάσεις φανταστικά με φίλους και γνωστούς. Για σένα είναι η ζωή Τοξότη.

Αιγόκερως

Θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές. Αλλά πρώτα, τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου ώστε να μη νιώθεις άγχος αυτές τις μέρες.

Υδροχόος

Ξαναβρίσκεις το έντονο κοινωνικό σου πρόσωπο και τους κερδίζεις όλους. Άσε τους εγωισμούς στην άκρη και φέρε νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Το χρειάζεσαι.

Ιχθύς

Νιώθεις μία εσωστρέφεια και το παρελθόν λειτουργεί επιβαρυντικά. Εκτονώσου μέσω της μουσικής ή της τέχνης και πήγαινε για φαγητό με τον αγαπημένο σου. Θα λειτουργήσει αγχολυτικά.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις