ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Δεκεμβρίου;

Κριός

Κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά και τα προσωπικά σου, αλλά διεκδίκησε αυτά που θέλεις. Χρησιμοποίησε την προσαρμοστικότητά σου.

Ταύρος

Έχεις τόσα πολλά νεύρα που θα χρειαστεί να τα διοχετεύσεις σε κάποιο άθλημα, ενδεχομένως. Έτσι θα αποφύγεις συγκρούσεις.

Δίδυμοι

Έχεις κέφι και διάθεση στα ύψη και δε γίνεται να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Κανόνισε εξόδους και βάλε την κοινωνικότητά σου μπροστά.

Καρκίνος

Η οικογενειακή θαλπωρή είναι αυτό που έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες. Φέρε αέρα ανανέωσης στη σχέση σου οργανώνοντας μία ιδιαίτερη βραδιά.

Λέων

Τα επαγγελαμτικά σου βελτιώνονται και προκύπτουν νέες προτάσεις. Αν μπορείς, κάνε μία μικρή απόδραση και φόρτισε τις μπαταρίες σου. Το έχεις ανάγκη.

Παρθένος

Τακτοποίησε τις οικονομικές εκκρεμότητες και χαλάρωσε περνώντας όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου. Νιώθεις τον αισθησιασμό να εκτοξεύεται.

Ζυγός

Ο δυναμισμός σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν γίνει εριστική και επιθετική. Κατά τα άλλα, το ταπεραμέντο σου θα φέρει πολλούς θαυμαστές.

Σκορπιός

Περνάς τις κλειστές σου και σε αυτό, μπορεί να σε βοηθήσει το ταίρι σου ή οι εσωτερικές δραστηριότητες, όπως ο διαλογισμός. Έτσι θα ξαναβρείς την ισορροπία σου.

Τοξότης

Κάνε σχέδια με τους φίλους σου, αλλά μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις την άποψή σου. Άκου τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι. Μπορεί να σε βοηθήσουν πολύ σε αυτά που έχουν να σου πουν.

Αιγόκερως

Έχεις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά καλείσαι να δείξει το πόσο υπεύθυνη και εργατική είσαι. Θα έρθει η αναγνώριση που περιμένεις. Λίγη υπομονή.

Υδροχόος

Κέφι και μπρίο. Αποδέξου προσκλήσεις για εξόδους και γίνε ευρηματική στη σχέση σου. Λίγο ερωτικό παιχνίδι θα σας ανανεώσει.

Ιχθύς

Ο ερωτισμός είναι στο κόκκινο, αλλά το ίδιο και η καχυποψία σου. Σκέψου πριν μιλήσεις και μην καταστρέψεις το Σαββατοκύριακό σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις