CELEBRITY STYLE

Kate Middleton: Βρήκαμε τα αγαπημένα sneakers της και κοστίζουν λιγότερο από 40€

H Kate Middleton στο Λονδίνο το 2019 AP Photo Kirsty Wigglesworth, pool

Τα sneakers που φοράει η Kate Middleton είναι σε έκπτωση. Μήπως αυτή είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις αυτή τη Black Friday;

Το ένα πράγμα που λατρεύουμε από το στιλ της Kate Middleton είναι τα παπούτσια της. Η Δούκισσα του Cambridge λατρεύει τα παπούτσια. Και ενώ στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της την βλέπουμε να φοράει γόβες, από τα αγαπημένα της παπούτσια είναι τα sneakers.

 

Η Kate Middleton με την πρώτη ευκαιρία επιλέγει να φορέσει ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια και συγκεκριμένα sneakers τα οποία ταιριάζουν με όλα.

H Kate Middleton στο Chelsea Flower Show το 2019 H Kate Middleton στο Chelsea Flower Show το 2019, φορώντας τα αγαπημένα της sneakers / AP Photo / Yui Mok

H Kate Middleton στο Chelsea Flower Show το 2019, φορώντας τα αγαπημένα της sneakers

Ένα ζευγάρι αθλητικά που φοράει αρκετά συχνά: τα Superga Cotu Classics. Τα ρετρό ύφους παπούτσια επιλέγει για τις casual chic εμφανίσεις της η Kate, όπως στο Chelsea Flower Show που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη.

Τα Superga Cotu Classics της Kate Middleton Τα Superga Cotu Classics της Kate Middleton / AP Photo / Yui Mok
Τα Superga Cotu Classics της Kate Middleton

Τα sneakers αυτά έχουν αποδείξει την αξία τους στον χρόνο, μιας και πρόκειται για τα έχει φορέσει στο παρελθόν και η Πριγκίπισσα Diana. Η Kate αντλεί συχνά έμπνευση από το στιλ της Πριγκίπισσας Diana και αυτή τη φορά το κάνει αποτίοντας φόρο τιμής στις iconic casual εμφανίσεις της Diana.

Τα καλά νέα: Βρήκαμε τα ίδια παπούτσια. Τα νέα γίνονται ακόμη καλύτερα: λόγω Black Friday τα βρήκαμε σε έκπτωση.

superga cotu classics superga.gr
SUPERGA.GR

Cotu Classics

Superga
€56.71 €38.73
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Και να μπορείς να τα αγοράσεις εδώ και τώρα. Κοστίζουν λιγότερο από 40 ευρώ επίσης (η τιμή τους συνήθως φτάνει τα 60 ευρώ). Η τέλεια αγορά με τις προσφορές της Black Friday.