ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Νοεμβρίου;

Κριός

Κράτα καλά την αισιοδοξία που έχεις σήμερα γιατί θα σε βοηθήσει παντού. Βγες, διασκέδασε και ζήσε τον έρωτα, αλλά πρόσεξε με τα έξοδα. Μην πας στα μπουζούκια δηλαδή.

Ταύρος

Άφησε το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει αλλά άσε κατά μέρους τις ζήλειες. Το τελευταίο που θες είναι να τσακωθείς με το ταίρι σου και να κάνεις την Τρίτη χειρότερη από το συνηθισμένο.

Δίδυμοι

Περνάς σε νέο στάδιο με τον σύντροφό σου, αρκεί να ακούσεις πρώτα τις δικές σου ανάγκες. Προσοχή στη δουλειά για να μην έχεις τσακωμούς από το πουθενά.

Καρκίνος

Σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά δείξε ψυχραιμία. Μη μεταφέρεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου. Κράτησε χαμηλούς και ρομαντικούς τόνους.

Λέων

Έρωτας, γλέντι και απολαύσεις. Αν δεν οδηγηθείς σε υπερβολές, θα περάσεις φανταστικά. Προσοχή στο οικογενειακό περιβάλλον, γιατί μπορεί να ζήσεις επικούς καυγάδες.

Παρθένος

Ή που θα ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια ή που θα μετακομίσεις. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μπόλικο ρομάντζο ενώ φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Ζυγός

Νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά δείξε προσοχή στα οικονομικά σου. Αν ξεπεράσεις τους φόβους σου, θα αξιοποιήσεις σημαντικά ένα ολόφρεσκο φλερτ.

Σκορπιός

Θα λύσεις όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς σου αλλά προσοχή στις αντιπαραθέσεις. Δε θέλω νευρικότητα. Θέλω μόνο να αφεθείς στον έρωτα.

Τοξότης

Νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες. Άφησε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και δώσε χώρο στις επιθυμίες του συντρόφου σου. Η λάμψη σου είναι στα ύψη.

Αιγόκερως

Αν αφήσεις τα νεύρα σου ανεξέλεγκτα, θα ψυχρανθείς με το ταίρι σου. Το μυαλό σου ταξιδεύει και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Μην αμελείς τους αγαπημένους σου.

Υδροχόος

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, που μπορεί να περιλαμβάνουν έναν φίλο. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου γιατί θα κάνετε μαζί όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα.

Ιχθύς

Θα αναγνωριστούν οι κόποι σου στη δουλειά και κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται ένας νέος έρωτας. Προσοχή με τους φίλους σου ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

Δες εδώ την αναλυτική σου πρόβλεψη