SHOPPING

7 κρέμες χεριών κάτω των 10 ευρώ για να έχεις μία πάντα μαζί σου

Τα χέρια είναι το πιο εκτεθειμένο και ταυτόχρονα πιο παραμελημένο μέρος του σώματος. Εντάξει, ίσως ακούγομαι λίγο υπερβολική, αλλά δεν λαμβάνουν πάντα τη δέουσα προσοχή. Και ουσιαστικά δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη απαίτηση. Μία ενυδατική κρέμα χεριών και λίγη συνέπεια στην εφαρμογή αρκούν. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να σκάσουν τα χέρια σου ή να αρχίσουν να σε τραβάνε από το κρύο, δύσκολα θα μπεις στη διαδικασία να ψάξεις μία κρέμα στην αγορά.

Ωστόσο, ο καιρός με τα σκαμπανεβάσματά του απαιτεί λίγη περισσότερη φροντίδα και στα χέρια. Δεν χρειάζεται να φτάσεις στο σημείο που να χρειάζονται επανόρθωση. Κράτησέ τα ενυδατωμένα και προστατευμένα και πρόλαβε τις κοκκινίλες και την τραχιά επιδερμίδα κατά τόπους.

Μικρά tips για τις κρέμες χεριών

  • Μην το παρακάνεις με την κρέμα χεριών. Η συχνή εφαρμογή μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
  • Αν η χρήση της είναι απλά προληπτική, τότε άπλωσέ τη το βράδυ πριν κοιμηθείς. Σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προσαρμόσεις τη συχνότητα ανάλογα με την ανάγκη που έχουν τα χέρια σου.
  • Αν εφαρμόσεις την κρέμα χεριών πριν κοιμηθείς, τότε θα έχεις καλύτερη απορρόφηση, αφού θα μείνει περισσότερο στα χέρια σου, άρα και καλύτερα αποτελέσματα.

Οι προτάσεις από την αγορά για να διαλέξεις

Κάνε ένα refill στο νεσεσέρ σου και βρες την κρέμα που θα σε συνοδεύσει αυτό τον χειμώνα. Μπορείς να την έχεις στην τσάντα σου ή στο συρτάρι του γραφείου για να καταφεύγεις σε αυτή ανά πάσα στιγμή. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να έχεις μία και στο κομοδίνο σου.

κρέμα χεριών

Nivea Repair Care Hand Cream – 3.55€

Ανακούφισε τα σκασμένα σου χέρια άμεσα με την φροντίδα της Nivea. Τα χέρια σου θα μείνουν μαλακά και πολύ καλά ενυδατωμένα.

Bioten X-press absorb Hand Cream – 1,80€

Garnier Intensive 7 Days Restoring Hand Cream – 3,01€

Αυτή είναι η κρέμα που χρειάζεσαι αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα στα χέρια σου. Δεν έχει άρωμα, είναι δερματολογικά ελεγμένη και τα χέρια σου μένουν ενυδατωμένα.

Merci Handy Hand Cream Flower Power – 4,76€

Λίγη ποσότητα από αυτή την κρέμα και τα χέρια σου θα σε ευγνωμονούν. Εξάλλου το λέει και το όνομά της. Στα plus σημείωσε την τέλεια μυρωδιά.

Nuxe Rêve de Miel® Hand and Nail Cream – 7,65€

Αφήνει τέλεια αίσθηση στα χέρια σου και μαζί της τη γνωστή μυρωδιά της Nuxe που αγαπάς. Εμπλουτισμένη με βιταμίνη E θα μετατρέψει τα χέρια σου στο πιο απαλό σημείο του σώματός σου.

OPI Avojuice Jasmine hand & body lotion – 7,74€

Μπορεί να είναι και για το σώμα, αλλά το όνομα του brand είναι συνυφασμένο με τα χέρια. Δεν μπορείς παρά να εμπιστευτείς την OPI για απαλά χέρια, ειδικά αν η μυρωδιά του γιασεμιού συνοδεύει την ενυδάτωση.

Sephora Collection Baume mains Coco – Nourrissant apaisant – 3,46€

Με τη δύναμη της καρύδας, αυτή η κρέμα θα είναι παντού μαζί σου. Έχει την ιδανική συσκευασία για να χωράει παντού και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση καθώς δεν αφήνει λιπαρότητα.