CELEBRITIES

Ο Γιώργος Μαυρίδης κάλεσε τη Νικολέττα Ράλλη στο Beat Buzzer: “Να κάνω δεξιά να φασωθούμε;”

Instagram/Nikolettaralli

Αν το βράδυ της Κυριακής είχες ξαφνικά μια επιτακτική όρεξη να δεις ρομαντική κομεντί, ο ΑΝΤ1 μπορούσε να σου λύσει το πρόβλημα. Όχι δεν πρόβαλε κάποια αισθηματική ταινία αλλά το αίσθημα του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη. Ο ερωτευμένος παρουσιαστής και tatto artist κάλεσε στην εκπομπή του Beat Buzzer την καλή του και τρεις ακόμα πρώην εστεμμένες, την Έβελυν Καζαντζόγλου, την Αναστασία Περράκη και την Κατερίνα Ευαγγελινού -μάντεψε ποια κάθισε μπροστά- και εκείνες έπαιξαν στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Βέβαια αυτό που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν οι μουσικές γνώσεις των κοριτσιών αλλά οι «όλο γλύκα, όλο μέλι» ατάκες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Κι ενώ ακουγόταν ο στίχος «Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου», ο Γιώργος σκούντησε την σύντροφό του για να της κάνει νόημα του στυλ «αφιερωμένο» η Νικολέττα απάντησε με νάζι και παράπονο: «Μου χες πει ότι θα με πας στην Ιταλία». «Πού θες να σε πάω αγάπη μου; Που θες μωράκι μου γλυκό; Θες να κάνω δεξιά να φασωθούμε; Να κάνω δεξιά να βγάλουμε τα μάτια μας;» ρώτησε εκείνος και την έκανε να γελάσει δυνατά. Η γαλαρία διαμαρτυρήθηκε: «Εμείς το φανάρι κρατάμε εδώ πέρα;», με τη Νικολέττα να εξηγεί: «Ο Γιώργος μου είχε πει ότι θα με πάει διακοπές όταν τελειώσει η εκπομπή και δεν με έχει πάει ακόμα» και την Αναστασία Περράκη να λέει από το πίσω κάθισμα με χιούμορ: «Α Γιώργο, θα σε μαλώσω».

 

Όσο για το αποτέλεσμα; Η Νικολέττα κέρδισε 1000 ευρώ τα οποία θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, φίλησε σταυρωτά τον καλό της και οι φίλες της από το πίσω κάθισμα δεν σταμάτησαν τα επιφωνήματα ενθουσιασμού. Αξίζει να σου θυμίσουμε ότι ο έρωτας του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη «γεννήθηκε» κατά την πρώτη τους συνάντηση μπροστά στις κάμερες όταν ο παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην καλοκαιρινή εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στον ΑΝΤ1.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Nikolettaralli