ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή η κοπέλα αντικατέστησε το primer στο μακιγιάζ της με πάγο και λίγο κρυώσαμε

Φαντασία και makeup πάνε παρέα. Κι όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, ψάχνεις εναλλακτικούς τρόπους δροσιάς ακόμη και στο μακιγιάζ σου. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς το γεγονός πως η makeup artist και beauty vlogger Ashley Blue DeFrancesco έψαξε και βρήκε στην κατάψυξη του σπιτιού της το επόμενο καλλυντικό στο μακιγιάζ της.

Και δεν ήταν το foundation, οι σκιές ή το κραγιόν -θα μιλάγαμε για πραγματική ανακάλυψη τότε- ήταν το primer στο μακιγιάζ της που αντικαταστάθηκε με ένα παγάκι. Ναι καλά διάβασες! Ένα παγάκι.

 

Στην ουσία, αυτό που έκανε η  beauty vlogger ήταν να περάσει στην καθαρή επιδερμίδα του προσώπου της ένα παγάκι (αντί του primer) και συνέχισε εφαρμόζοντας το foundation, το concealer, την πούδρα και τα υπόλοιπα καλλυντικά προκειμένου να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της.

 

«Χρησιμοποίησα τον πάγο ως primer ξανά και ειλικρινά πραγματικά λειτουργεί φανταστικά στην επιδερμίδα μου» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε γυναίκες να χρησιμοποιούν παγάκια, όπως και να πλένουν με παγωμένο νερό την επιδερμίδα τους, καθώς κάτι τέτοιο μειώνει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, των λεπτών γραμμών και του πρηξίματος,  αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία και απαλή. Από την άλλη, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για κατά πόσο ένα απλό παγάκι μπορεί να έχει τη διάρκεια που εξασφαλίζει ένα primer στο μακιγιάζ μας.