CELEBRITIES

Το twitter αποκάλυψε το “μυστικό” της Blake Lively από το μακρινό 1997

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

Τι κι αν έχει γίνει εκείνη πρότυπο για δεκάδες κοριτσάκια ανά τον κόσμο; Η Blake Lively υπήρξε κι αυτή κάποτε παιδί με τις δικές τις προτιμήσεις και τα δικά της είδωλα. Ήταν το 1997, την εποχή που ένα girlband από την Βρετανία έφερνε pop σεισμό στον κόσμο με τα τραγούδια του. Η "Wannabe" στάρλετ, ήταν δεν ήταν 10 χρονών και όπως όλα δείχνουν ήθελε σαν τρελή να μοιάσει στην Baby Spice, κατά κόσμον Emma Bunton. Φόρεσε λοιπόν τα τρίπατα (για να μην πω τετράπατα) αθλητικά της, έπιασε τα μαλλιά κοτσίδες στο πλάι και έσπευσε στη συναυλία του group. Εκεί όμως, ένα πεντάχρονο κορίτσι πιστεύοντας πως βλέπει όντως μπροστά του ένα από τα μέλη των Spice Gilrs, θα της ζητήσει να φωτογραφηθούν μαζί και το ντοκουμέντο θα βρει το δρόμο των social media, 21 χρόνια μετά.

«Βρήκα μια φωτογραφία από την ηλικία των 5 ετών, στην πρώτη μου συναυλία. Ήταν στις Spice Girls και είχα βγάλει φωτογραφία με ένα κορίτσι ντυμένο Baby Spice, το οποίο μόλις συνειδητοποίησα πως ήταν η Blake Lively» έγραφε η Bria Madrid πλάι στη φωτογραφία με την Αμερικανίδα ηθοποιό από το μακρινό 1997. Η ανάρτηση όπως είναι φυσικό έγινε viral, με περισσότερα από 15,000 retweets και εκατοντάδες χιλιάδες Likes.

 

Η πρωταγωνίστρια του “Gossip Girl” δεν έμεινε σιωπηλή στην ανάρτηση, την οποία αναδημοσίευσε σχολιάζοντας με χιούμορ. «Το μυστικό μου αποκαλύφτηκε…». Ένα retweet που όπως αντιλαμβάνεσαι έκανε το κοριτσάκι της συναυλία από το 1997 διάσημο.

Η σύζυγος του κινηματογραφικού “Deadpool” προώθησε την φωτογραφία και στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου έκανε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις για την ιστορία πίσω από το στιγμιότυπο. «Προσποιούμενη πως είμαι κάποια άλλη… πίσω στο 1997. (Ευχαριστώ Bria Madrid για τη φωτογραφία μας από τη συναυλία των Spice Girls. Λυπάμαι – όχι και τόσο – που σε ξεγέλασα ώστε να πιστέψεις πως ήμουν η Emma Bunton)».

Το instagram post συγκέντρωσε 1,4 εκατ. likes σε λιγότερο από μια ημέρα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Kεντρική φωτογραφία: Brent N. Clarke/Invision/AP