TRAVEL

Πες μου τι διακοπές θα κάνεις να σου πω τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Και ναι, να που ήρθε η στιγμή που περίμενες. Η στιγμή των διακοπών. Ανέβαζες συνεχώς posts με #summerloading, περίμενες υπομονετικά την άδεια, έχεις επιλέξει τον προορισμό και είσαι ένα βήμα πριν την καλοκαιρινή σου εξόρμηση. Μένει κάτι τελευταίο: η κατάλληλη προετοιμασία. Μην πελαγώνεις, τα πράγματα είναι απλά. To Ladylike φτιάχνει τη λίστα με όσα πρέπει να έχεις μαζί σου για να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη.

Είτε πας σε νησί, είτε ετοιμάζεσαι για roadtrip εντός και εκτός Ελλάδας, είτε αποφάσισες να περάσεις μερικές μέρες στο χωριό, σου έχουμε τα πιο cool και χρήσιμα αξεσουάρ και SmartGadgets που θα βρεις σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να ζήσεις το καλοκαίρι στο φουλ! Πριν κλείσεις τη βαλίτσα, βεβαιώσου ότι έχεις πάρει μαζί τα παρακάτω. 

Για το νησί

Αύγουστος, νησί, παραλία, βουτιές, άμμος, κοκτέιλ. Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο από αυτό; Το αντηλιακό, το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου πρέπει να βρίσκονται οπωσδήποτε στη βαλίτσα σου, μαζί με όλα εκείνα τα gadgets που θα χρειαστείς για να μην έχεις κανένα άγχος. Δεν θα μείνεις από μπαταρία στην παραλία και σίγουρα θα προστατεύσεις το κινητό σου από τις πτώσεις ή τα νερά με την κατάλληλη αδιάβροχη θήκη, το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε smartphone.

  • Στυλάτα ακουστικά και αδιάβροχα bluetooth Ηχεία για να μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμα και στην παραλία.
  • Powerbank. Αυτό το “μαγικό” gadget που θα σε σώσει όταν θα έχεις εξαντλήσει την μπαταρία του κινητού σου βγάζοντας αμέτρητες φωτογραφίες ή σκρολάροντας στο instagram.
  • Αδιάβροχες και ανθεκτικές στο νερό θήκες για το κινητό ή το tablet για να αποφύγεις τα ατυχήματα.
  • PopSocketς, γιατί μια βάση κινητού θα σου “λύσει” τα χέρια.

Road Trip

Στη θεωρία, ένα ταξίδι  μπορεί να φαντάζει απλό, όμως δεν είναι. Κάθε ταξίδι  έχει τη δική του ιστορία κι επειδή κάτι μας λέει ότι δεν θες η δική σου ιστορία να είναι γεμάτη αναποδιές, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να τις αποφύγεις. Όπως λένε, σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Για να είναι αυτό το ταξίδι απολαυστικό (είτε είναι με αυτοκίνητο, είτε με αεροπλάνο, είτε με πλοίο) να τι χρειάζεται να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου.

  • Ένα backpack με τα απαραίτητα για να έχεις άμεση πρόσβαση σε όλα όσα θα σου χρειαστούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Powerbank. Κλήσεις, χάρτες, φωτογραφίες. Όλα αυτά μπορεί να εξαντλήσουν την μπαταρία του κινητού σου, αλλά ένα powerbank θα σε σώσει.
  • Για να έχεις τα μάτια σου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο δρόμο, ένα handsfree ή bluetooh είναι απαραίτητο για περιπτώσεις ανάγκης. Φυσικά, η ενεργοποίηση του bluetooth θα πρέπει να γίνεται πριν ξεκινήσει η οδήγηση.
  • Βάσεις αυτοκινήτου για το κινητό ή για το GPS.
  • Ακουστικά για να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική σε περίπτωση που ταξιδεύεις με αεροπλάνο ή πλοίο.

 

Βουνό

Καλά τα νησιά, καλά οι διακοπές σε μέρη που δεν έχεις ξαναδεί, αλλά σαν το χωριό δεν έχει! Αν αποφασίσεις να περάσεις το καλοκαίρι σου παραδοσιακά, aka στο χωριό, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να σηκωθείς από τον καναπέ ή το κρεβάτι και να αισθανθείς δραστήρια. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τη γυμναστική στη φύση. O ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει τη λύση και σε αυτό. Να τι θα χρειαστείς:

 

 

  • Bluetooth ακουστικά για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική και την ώρα που τρέχεις.
  • Smartwatches για να παρακολουθείς την άσκησή σου και να την πας ένα βήμα παραπέρα με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
  • Θήκη για smartphone (PLUS βάση στήριξης για ποδήλατο) για να κάνεις ποδήλατο, να τρέχεις και να αθλείσαι, έχοντας πάντα μαζί σου το κινητό σου σε περίπτωση που χρειαστείς οτιδήποτε.

 

Εξωτερικό

 

Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ωστόσο αυτό το καλοκαίρι μπορεί να θες να επισκεφτείς έναν εξωτικό ή και όχι προορισμό στο εξωτερικό. Από τις αγαπημένες συνήθειες σε ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας είναι φυσικά οι φωτογραφίες.  Αυτά τα “κλικ” που θα βλέπεις στο μέλλον και θυμάσαι μέρη και στιγμές που έζησες. Γι΄αυτό θα χρειαστείς οπωσδήποτε:

  • Μια action camera μαζί με τα απαραίτητα αξεσουάρ της για να απαθανατίσεις τα highlights του ταξιδιού σου
  • Selfie stick για να βγάζεις τις καλύτερες selfies χωρίς να… βγάζεις το χέρι σου.
  • Έναν σκληρό δίσκο για να… αποθηκεύσεις τις αναμνήσεις σου (πιστεψέ μας θα είναι πολλές. Πάρα πολλές).

 

BONUS: Αν είσαι μαμά, σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και ανεμελιά. Από εκπαιδευτικά παιχνίδια μέχρι… scooter για όμορφες καλοκαιρινές δραστηριότητες για σένα και το παιδί σου.

 

Όπου κι αν πας, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ’ όλα είναι η παρέα. Με καλή παρέα, αυτό το καλοκαίρι θα σου μείνει αξέχαστο. Και με τα παραπάνω gadgets θα γίνει πιο εύκολο, αφού θα είσαι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε περίσταση.

Be prepared και καλές διακοπές!