BEAUTY

Η συλλογή που “θα ανθίσει” στο νεσεσέρ σου φέτος το καλοκαίρι

Είναι καλοκαίρι, οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και βρισκόμαστε στις αρχές του μήνα (aka το budget είναι στα καλύτερά του). Τι σημαίνουν όλα αυτά πρακτικά; Πως αυτό είναι το καταλληλότερο timing να κάνεις την ερευνά σου και να επενδύσεις σε όλα όσα ήθελες τόσο καιρό, αποκτώντας τα σε προνομιακή τιμή. Και επειδή διαβάζεις τη beauty στήλη του Ladylike, δεν θα μπορούσα να μην κάνω το απαραίτητο focus στη beauty ρουτίνα, αποκαλύπτοντας την τελευταία εμμονή- συλλογή μακιγιάζ που «ανθίζει» στο νεσεσέρ μου- εδώ Βιβή- αυτή την περίοδο, την Petal Metal Collection της Smashbox.

Πόσο έτοιμη είσαι να βυθιστείς στο ροζ χρυσό και να γνωρίσεις Vlada Haggerty; Πάρε μία πρώτη γεύση για να μπεις στο κλίμα.

A post shared by Vlada Haggerty (@vladamua) on

 

 

Ώρα για συστάσεις: Vlada Haggerty

A post shared by Vlada Haggerty (@vladamua) on

 

Αν είσαι lipstick addict ή fan του Instagram, σίγουρα το όνομά της δεν το ακούς πρώτη φορά. Με καταγωγή από το Κίεβο της Ουκρανίας, η Vlada έκανε το πάθος της για το μακιγιάζ επάγγελμα,  ξεκινώντας την καριέρα της ως επαγγελματίας makeup artist το 2011. Ακολούθησαν πολλές διακρίσεις σε Open Cups, ενώ πέρυσι το Νοέμβριο διοργάνωσε το πρώτο Gallery show, στην AFA Gallery στη Νέα Υόρκη. Κι αν αγαπάς τα περιοδικά, μπορεί να έχεις δει ήδη δουλειές της στη Vogue, στο Harper’s Bazaar, στο Cosmopolitan, στο Refinery29 κλπ. ενώ είναι περισσότερο γνωστή για την αγάπη της στις μεταλλικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ (και πιο συγκεκριμένα στο ροζ χρυσό) αλλά και τα εντυπωσιακά lip art, που δημιουργεί. Μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είμαι σίγουρη πως όχι μόνο θα σε πείσει, αλλά  θα σε κάνει να καταλάβεις α) γιατί η Vlada είναι η νέα Smashbox Lip Editor-In-Chief του brand και β) γιατί- εδώ Βιβή- η νέα συλλογή μακιγιάζ που δημιούργησε με τη Smashbox με έχει ενθουσιάσει.

Η νέα συλλογή: Petal Metal Collection

 

Περιλαμβάνοντας στην ουσία τις επιλογές της Vlada για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και το σώμα και ανανεώνοντας τα ήδη αγαπημένα προϊόντα των Smashbox fans αλλά και τις πρωτοποριακές φόρμουλες, δημιουργήθηκε  ένα ροζ «χρυσορυχείο» για highlighting, ιδανικό για κάθε τόνο επιδερμίδας. Φυσικά, η τέχνη του lip art δεν θα μπορούσε να μην παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της νέας σειράς, Petal Metal Collection, η οποία περιλαμβάνει  8 super glam προϊόντα σε χρωματισμούς του ροζ χρυσού που ενισχύουν την λάμψη και είμαι σίγουρη πως θα ήθελες να έχει στο νεσεσέρ σου. Δύο λόγοι που την ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή; Οι  limited edition συσκευασίες από ροζ χρυσό αλλά και το γεγονός πως κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, προκειμένου να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου αλλά και διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σου.

 

Metallics everywhere!

Ξεκινώντας από το μακιγιάζ των ματιών, η Cover Shot Petal Metal Eye Palette που περιλαμβάνει απαλές μεταλλικές αποχρώσεις με ματ αλλά και ιριδίζουσες υφές θα γίνει ο σύμμαχός σου για να δημιουργήσεις  μοναδικά πρωινά και βραδινά looks στα βλέφαρά σου. Αν πάλι θέλεις να διαφοροποιηθείς από το κλασικό cat eye loo, η Vlada σου προτείνει το Petal Metal Liquid Liner. Αδιάβροχο, σταθερό κι με υγρή φόρμουλα που απλώνεται υπέροχα, δημιουργεί ένα λαμπερό σατέν τελείωμα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα! Ιδανικό για να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ camera-ready look.

 

Σειρά έχουν τα #metalliclips. Εδώ μπορείς να επιλέξεις ή να συνδυάσεις (εναλλακτικά) το  υγρό κραγιόν Always On Petal Metal Liquid Lipstick που γεμίζει τα χείλη με τηνπλούσια μεταλλική περλέ απόχρωση χάρη στο πινέλο ακριβείας του,  μένοντας αναλλοίωτο για 8 ώρες και το Be Legendary Liquid Metal ένα πιο ελαφρύ, gloss μεταλλικό υγρό κραγιόν, που προσδίδει πλούσιο, υγρό χρώμα, με μια εφαρμογή. Η υγρή φόρμουλά τους  με την gel υφή τοποθετείται με πινέλο για να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα.

A post shared by Vlada Haggerty (@vladamua) on

 

Είσαι έτοιμη να αιχμαλωτίσεις το φως; Το Petal Metal Powder Highlighter θα γίνει το δεξί σου χέρι. Τουλάχιστον έγινε το δικό μου. Τονίζει και κολακεύει την επιδερμίδα, με μια μεταξένια πούδρα, απαλή σαν πέταλο τριαντάφυλλου, ενώ η υπερπολυτελής φόρμουλά του είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ένα πέρασμα με το πινέλο αρκεί για να βάλεις λάμψη στα  ζυγωματικά, κάτω από τα βλέφαρα και τη μύτη σου.

 

 

Φυσικά συλλογή της Smashbox χωρίς primer, γίνεται; Δε γίνεται! Το Petal Metal Primer δημιουργήθηκε για να φωτίζει άμεσα, να τελειοποιεί και να ενδυναμώνει την λάμψη της επιδερμίδας ενώ προσφέρει ενυδάτωση- χάρη  στο υαλουρονικό οξύ και το βούτυρο καριτε που περιέχει- συμβάλλοντας σε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα πριν την εφαρμογή του make up. Αυτά που το κάνουν ξεχωριστό είναι φυσικά τα μικρά, ροζ μαργαριτάρια που κρύβονται μέσα στο προϊόν και δημιουργούν μια ζέστη λάμψη.

 

Last but not least, τα Petal Metal Shimmer Drops ή όπως το ονομάζουν οι ειδικοί της Smashbox, το «φίλτρο λάμψης»  που χρησιμοποιείται για highlighter ή για λάμψη στα άνω χείλη, μάγουλα και μάτια για να προσθέσει στο look σας ένα μεταλλικό αποτέλεσμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τοποθετώντας το μόνο του ή πάνω από το makeup για super λάμψη. Κυκλοφορεί σε δυο αποχρώσεις: Rose Glitz και Gold Glitz.

 

Και αν αισθάνεσαι ήδη εθισμένη στη petal metal συλλογή της Vlada,  μπες στο Instagram του Ladylike και δες πώς μπορείς να κερδίσεις μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα της συλλογής.

Διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.