CELEBRITIES

Η Kim Kardashian συρρίκνωσε ένα τζιπ για να πετύχει το photoshop

Evan Agostini/Invision/AP

Ένα φιλτράκι είναι λίγο πολύ λίγο για την Kim Kardashian. Τα crema και τα perpetua του Instagram είναι το τίποτα για εκείνη, το έχει εξελίξει, είναι pro, χειρίζεται τα φτιασίδια του digital πιο καλά κι από φωτοσοπά σε εβδομαδιαίο περιοδικό lifestyle. Καμιά φορά γίνονται και λάθη βέβαια, γιατί είμαστε και άνθρωποι.

Πριν λίγες μέρες η διάσημη τηλεπερσόνα κατέβηκε στους δρόμους της Ουάσινγκτον παρέα με την κόρη της, τον Kanye και τα πεθερικά για να διαδηλώσει στο March For Our Lives κόντρα στην οπλοκατοχή.

Κατόπιν ανέβασε κι αυτή την πολύ cute φωτογραφία (καλέ πότε έγινε ξανθός ο Kanye West;)

 

Αλλά τη μέρα της πορείας η Βασίλισσα του Instagram επέλεξε να ανεβάσει μία φωτογραφία για να παρακινήσει τον κόσμο να κατέβει στο δρόμο μαζί της φορώντας κάτι πορτοκαλί. 

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Και κάπως έτσι, έγινε η γκέλα.

Οι followers της Kim δεν άργησαν να παρατηρήσουν την επική παραμόρφωση που έχει υποστεί το αυτοκίνητο, ο δρόμος, το πεζοδρόμιο που φαίνονται στη φωτογραφία, για χάρη της μέσης της Kardashian, η οποία στην προσπάθειά της να «κόψει» λίγο από το πετσί της στο photoshop για να δείχνει πιο λεπτή, του ‘δωσε και κατάλαβε. Η επεξεργασία του ατζαμή.

Το όχημα που βλέπεις πίσω της, δεν είναι μηχανή, ούτε αναπηρικό όχημα, είναι μια τζιπάρα ΝΑ, η οποία συρρικνώθηκε εντελώς απροκάλυπτα στο βωμό δυο εκατοστών περιφέρειας μέσης. Εννοείται πως τα τσακάλια του διαδικτύου έψαξαν και βρήκαν την κανονική φωτογραφία, στην οποία όλα φαίνεται εντελώς φυσιολογικά. Και το τρολάρισμα έπεσε «βροχή».

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP