STREET STYLE

Tο επόμενο φόρεμα που πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου

Ένα φόρεμα υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Είναι θηλυκό και υπάρχει σε τόσες εκδοχές πια που είναι δύσκολο να μην βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό στιλ. Το LBD είναι ένα από τα βασικά συστατικά μίας ενημερωμένης γκαρνταρόμπας, αλλά δεν αρκεί πια. Μετά την Coco Chanel και την εμμονή της με το μαύρο φόρεμα, ο σύγχρονος κόσμος της μόδας έχει την Diane Von Furstenberg με την λατρεία που δείχνει στο wrap dress.

Προφανώς δεν μιλάμε για κάτι καινούριο, αλλά για ένα φόρεμα που εκπέμπει θηλυκότητα και έχει πάντα θέση στα trends. Πρόκειται για ένα κρουαζέ φόρεμα που μπορείς να βρεις σε μονόχρωμο ύφασμα αλλά και σε printed και φοριέται άνετα κάθε εποχή και σχεδόν από κάθε σωματότυπο. Είναι εύκολο στους συνδυασμούς και ιδιαίτερα κολακευτικό για τη γυναικεία σιλουέτα.

Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει ένα wrap dress ανάμεσα στα πολλά σου φορέματα και θα δεις ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στο καθημερινό σου ντύσιμο κι όχι μόνο. Ρίξε μια ματιά σε μερικές προτάσεις για το πώς να το φορέσεις και με τις κατάλληλες προσαρμογές, είμαι σίγουρη ότι θα το αποθεώσεις.

Μη διαστάσεις να επενδύσεις σε ένα βελούδινο, μακρύ wrap dress που θα σε συνοδεύσει σε κάθε επίσημη περίσταση αλλά πολύ εύκολα με ένα ζευγάρι booties και μία chunky ζακέτα μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο.

Το wrap dress μπορεί να συνδυαστεί με ένα στενό top ή ακόμα και με ζιβάγκο από μέσα για να δώσει ένα casual αποτέλεσμα.

Στη mini εκδοχή του μαζί με τα sneakers ή τα loafers, θα σου χαρίσει ένα boho & girly look που μπορείς να ολοκληρώσεις με ένα leather jacket ή με μία oversized ζακέτα.

Φυσικά υπάρχει και η πιο stylish εκδοχή του wrap dress που μοιάζει με το blazer φόρεμα και θα σου πρότεινα να τη συνδυάσεις με ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες για ένα sexy outfit.

Το wrap dress δείχνει υπέροχο στην metallic εκδοχή του και μπορεί να σε συνοδεύσει σε πιο επίσημα events. Μπορείς όμως να φορέσεις από πάνω ένα oversized πουλόβερ και με ένα ζευγάρι sneakers να δημιουργήσεις ένα τέλειο street look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear.uk