LIFE

Κέρδισε δωρεάν είσοδο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και συλλεκτικά μπλουζάκια #saveaflamingo

Τα ροζ φουσκωτά φλαμίνγκο ήταν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία η εμμονή του φετινού καλοκαιριού. Το trend που ξεκίνησε από τα social media και εξαπλώθηκε στις παραλίες έγινε viral, μας εκνεύρισε, μας έκανε να γελάσουμε, ίσως ακόμα και να σκεφτούμε πως "βαρεθήκαμε να βλέπουμε μπροστά μας ροζ φλαμίνγκο. Καλύτερα να εξαφανιστούν".

Πρόσεχε τι εύχεσαι.

Όπως είδες μόλις και στο βίντεο της καμπάνιας #saveaflamingo, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, αυτά τα πανέμορφα ροζ εξωτικά πτηνά, όχι μόνο δεν πρέπει να εξαφανιστούν, αλλά οφείλουμε να τα προστατέψουμε, τόσο το είδος όσο και την εικόνα τους.

Αν λοιπόν συμφωνείς με όλα τα παραπάνω και θεωρείς πως τα ροζ φλαμίνγκο έχουν ήδη περάσει αρκετά από μας, πάρε μέρος στο μίνι διαγωνισμό του Ladylike και του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου για να κερδίσεις ένα από τα 20 συλλεκτικά μπλουζάκια της καμπάνιας #saveaflamingo αλλά και 15 οικογενειακά εισιτήρια για δωρεάν είσοδο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις στο λογαριασμό σου στο instagram φωτογραφία, την οποία να συνοδεύει το hashtag #saveaflamingo.

Καλή επιτυχία!