CELEBRITY STYLE

Η Michelle Williams μόλις φόρεσε το outfit της ημέρας

Η εβδομαδιαία επίσκεψη στο super market είναι, για τους περισσότερους τουλάχιστον, μια βαρετή διαδικασία, η οποία δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προσπάθεια όσον αφορά στο κομμάτι ''τι σκατά να βάλω για να ψωνίσω υλικά για γεμιστά''.

Ο καθένας μας πάει με ό,τι ρούχα θέλει καθώς δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο dress code που να σε περιορίζει στιλιστικά ή να σου επιβάλλει τι θα φοράς όσο θα διαλέγεις αλλαντικά και τυριά. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί πάθαμε ένα μικρό σοκ από το ανεπιτήδευτα cool στιλ που είχε η Michelle Williams.

Όχι δες την. Ένα απλό λευκό ψηλόμεσο παντελόνι, ένα κοντομάνικο πουά πουκάμισο, μπεζ μπαλαρίνες και η (must have) basket τσάντα συνθέτουν ένα απίστευτα κομψό outfit, που για κάποιο λόγο κομποζάρει εξαιρετικά με τα σπανάκια και τα αμπελοφάσουλα πίσω της.

Δεν θα σου κρύψω πως όταν είδα τις φωτογραφίες πίστεψα ότι είναι από φωτογράφιση στη Vogue, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια καθημερινή μέρα της Michelle στη Ρώμη, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της καινούργιας της ταινίας.

Φτου σου κορίτσι μου!