THE VOICE

The Voice: Η ατάκα του Σάκη Ρουβά που σόκαρε την Έλενα Παπαρίζου

Ο Σάκης Ρουβάς είναι από τους πιο λαμπερούς τραγουδιστές που έχουν περάσει ποτέ από το ελληνικό τραγούδι, έχει απίστευτη ενέργεια στη σκηνή και μπορεί να σε ξεσηκώσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό που ΔΕΝ έχει ο Σάκης Ρουβάς είναι την ικανότητα να φιλτράει πολύ καλά αυτά που λέει on camera, τον έχουμε δει εξάλλου και ως παρουσιαστή στο X- Factor και μπορούμε να πούμε ότι δεν το’ χει πολύ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αστείο που έκανε στο επεισόδιο του ‘The Voice‘ που άφησε την Έλενα Παπαρίζου με το στόμα ανοιχτό.

”Μην ρωτάτε την Έλενα παιδιά, η Έλενα έχει πάει με έναν από τους 3 μας” είπε ο Σάκης και οι αντίδραση όλων ήταν ακριβώς όπως αυτή του Μουζουράκη- ένα ”Ιιιιιιιιι, δεν το είπε αυτό, αποκλείεται να το είπε αυτό” πρέπει να ακούστηκε σε αρκετά σπίτια.

”Πήγα να πω κακία” απάντησε η Παπαρίζου, ”Έλα ρε Σάκη τώρα, για το 2004, έχουν περάσει τόσα χρόνια το’χω ξεχάσει ήδη” συνέχισε και έκλεισε λέγοντας ”Εννοεί για συνεργασία, μην παρεξηγηθούν και τα παιδάκια”.

Προφανώς και η όλη κουβέντα ήταν χιουμοριστική αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν ο Σάκης μιλάει και κάνει χιούμορ η κατάσταση γίνεται λίγο άβολη.

Δες τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί.