RISING STAR

Rising Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα του

Το ''Rising Star'' το περιμέναμε πώς και πώς: θες επειδή σου δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσεις -δωρεάν- από το σπίτι και να κρίνεις εκείνη τη στιγμή το αποτέλεσμα; Θες επειδή είναι ό,τι πιο προηγμένο τεχνολογικά; Το μόνο σίγουρο είναι πως έχοντας κατεβάσει την εφαρμογή, το βράδυ της Κυριακής σου γίνεται όσο να πεις λίγο πιο υπεύθυνο απ' ό,τι ήταν πριν.

Στην πρεμιέρα του σόου λοιπόν, όλα πήγαν καλά, αφού η τεχνολογία δεν φάνηκε να προδίδει την καλά προετοιμασμένη ομάδα που φροντίζει για το σόου και ο κόσμος ψήφιζε κανονικά από το σπίτι, βλέποντας το ποσοστό του κάθε παίκτη να αυξάνεται ή να μένει στάσιμο ανάλογαμε την ανταπόκρισή του.

Ο Αντώνης Ρέμος από τη θέση του κριτή αποπειράθηκε αρκετές φορές να κάνει χιούμορ, με τη Δέσποινα Βανδή να τον συγκρατεί και να σπάει τον πάγο στις πιο “κρύες” στιγμές του. Ο Κώστας Μακεδόνας ήταν η πιο ήρεμη δύναμη των τεσσάρων, ενώ ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του στιγμή.

Στα της τηλεθέασης, το talent show σημείωσε 33,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 34,9% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του, κάνοντας μια πολύ δυναμική αρχή. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι το κανάλι του Ant1 αναμένει νούμερα τουλάχιστον ίδια με αυτά που έκανε πέρσι το “The Voice”.