SEX

Τα 5 πράγματα που εκτιμά ένας άντρας την πρώτη φορά που κάνετε σεξ

Η πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ μάλλον δεν θα είναι και η καλύτερή σας, κυρίως λόγω έλλειψης οικειότητας, αλλά ως διερευνητική θα σας αποκαλύψει αν υπάρχει χημεία ανάμεσά σας και αν είστε καλή ομάδα σ' αυτό που κάνετε.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα του μείνουν αξέχαστα την πρώτη φορά και θα τα παρατηρήσει σίγουρα, όσο κι αν νομίζεις ότι εσύ είσαι ο “ψείρας” της παρέας. Λάβε τα υπόψιν σου αν θες να θέλει να έχει μέλλον αυτό το ειδύλλιο.

Το ότι είσαι περιποιημένη

Αν πας να εκτεθείς στην όσφρηση, την αφή και τη γεύση του χωρίς να έχεις κάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα- ξέρεις πολύ καλά ποια είναι- τότε μάλλον έχεις ροπή προς την αυτοκαταστροφή. Θα εκτιμήσει τα καθαρά δοντάκια και τη φρέσκια αναπνοή, την αίσθηση καθαριότητας στο δέρμα, τις μαλακές, άτριχες επιφάνειες, τα προσεγμένα εσώρουχα, τα γνωστά δηλαδή.

Το ότι δεν ντρέπεσαι

Κοίταξε, αν είσαι από μια ηλικία και πάνω, 20 ξερώ ‘γω, ε, μην μπεμπεκίζεις. Εννοείται πως μπορείς να εκφράσεις τη συστολή και την αμηχανία σου αν αυτό θες, αλλά σύνελθε, είσαι γυναίκα, όχι κοριτσάκι που παίζει. Και μη σου περάσει από το μυαλό πως αν είσαι υπερβολικά ντροπαλή σε σημείο που μαγκώνεσαι να βγάλεις τα ρούχα σου, θα το εκτιμήσει γιατί θα σκεφτεί ότι είσαι ηθική. Καλέ τι λέμε; Πόσο 1946 όλα αυτά; 

Το ότι θεωρείς δεδομένο πως θα παίξει προφύλαξη

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, το πράγμα έχει τσουλήσει εξαιρετικά και το project πάει προς ολοκλήρωση. Επ, πού πάτε χωρίς προφυλακτικό βρε; Όσο θα μετρήσει υπέρ του το να έχει εμφανίσει ήδη, άλλο τόσο θα μετρήσει υπέρ σου το να το ζητήσεις. Αδιαπραγμάτευτα αυτά.

Το ότι είσαι ενεργή

Κανένας άντρας δεν θέλει στο κρεβάτι του μία γυναίκα- παγοκολώνα, δεν πα να ‘ναι φτυστή η Candice Swanepoel. Άσε που η έλλειψη του δικού σου feedback θα τον γεμίσει ανασφάλεια για το αν σου αρέσει το performance του. Δεν είναι ώρα για αβεβαιότητες τώρα.

Ό,τι θα κάνεις μετά το σεξ

Ο ύπνος μετά το σεξ δεν είναι κακό πράγμα. Αρκεί να σ’ έχει πάρει μία αγκαλιά, να σου ‘χει δώσει ένα φιλί και γενικώς να σου ‘χει δείξει με τον τρόπο σου ότι πέρασε καλά. Αν λοιπόν τα κάνει κι εσύ είτε γκρινιάξεις είτε επιμείνεις να σ’ έχει αγκαλιά ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ μέχρι να παραλύσουν τα πλευρά του από την ακινησία, όχι ότι θα σου πει κάτι, αλλά θα νιώσει πίεση. Κάν’την ό,τι θες αυτή την πληροφορία. Γνώμη μας φέρσου φυσιολογικά. Μέτρον άριστον.