CELEBRITY STYLE

Χαιρέτα την “Carrie Bradshaw” που ήξερες

Λίγο ο ρόλος της Carrie Bradshaw στο Sex & the City, λίγο οι προσωπικές της στυλιστικές επιλογές στην καθημερινότητά της, την έχουν αναδείξει σε πρότυπο του στυλ και όχι άδικα. Ο λόγος, φυσικά, για τη Sarah Jessica Parker.

Η διάσημη ηθοποιός, μιλώντας πρόσφατα σε αμερικανικό περιοδικό, αποκάλυψε ποια είναι εκείνα τα fashion items που δεν αποχωρίζεται και που θεωρεί απαραίτητα στην προσωπική της ζωή.

Αν νομίζεις πως το πρώτο που είπε ήταν τα ψηλοτάκουνα, πλανάσαι αν και όντως έχει πολλά μα πάρα πολλά ζευγάρια, όπως παραδέχεται η ίδια.

Η Sarah Jessica Parker, λοιπόν, δεν αποχωρίζεται τα ιδιαίτερα κοσμήματα, τα οποία αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση. Επιπλέον λατρεύει τα basics, γι’ αυτό και επιλέγει συχνά τα λευκά, ανδρικά πουκάμισα που έχει στη ντουλάπα της, καθώς και τα denim, τα οποία μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους.

Όταν ρωτήθηκε για εκείνο το συνδυασμό που θεωρεί super stylish και που αποτελεί την πρώτη της επιλογή όταν δεν έχει πολύ χρόνο αλλά θέλει να είναι και κομψή, εκείνη απάντησε ότι προτιμά ένα πουκάμισο, ένα τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι ίσια σανδάλια.

Ναι ναι, έχει αδυναμία στα flats και όμως.