ΜΑΛΛΙΑ

Το πλατινέ είναι ξανά το μεγαλύτερο hair trend

Μετά από μία παύση χρόνων, που το ombre και οι νέες τεχνικές βαφής μαλλιών μας πήραν τα μυαλά, οι hair colortists των celebrities σκέφτηκαν να επαναφέρουν την iconic πλατινέ απόχρωση στα μαλλιά που τόσο αγαπάς αν είσαι blondie.

Από την Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Οι πρώτες φανατικές έχουν ήδη περάσει σε αυτή την ψυχρή ξανθιά απόχρωση που θυμόμαστε από την Marilyn, δίνοντας το έναυσμα σε εσένα που θέλεις να το γυρίσεις στο πλατινέ και το σκέφτεσαι.

Το πλατινέ κάνει cameback και μετά την Marilyn, την Madonna, την Gwen Stefani και ένα σωρό ακόμα ορκισμένες ξανθιές του Hollywood, στώρα βλέπουμε την Taylor Swift, την Jennifer Lawrence και την Emma Stone να το τολμούν και να το υποστηρίζουν.

 

Είμαι σίγουρη ότι αν είσαι ή σκέφτεσαι να γίνεις ξανθιά τότε θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να το γυρίσεις σε μία ψυχρή ανοιχτή απόχρωση. Εξάλλου είναι καλοκαίρι και οι δοκιμές επιτρέπονται!

Πριν το αποφασίσεις όμως πρέπει να ξέρεις τι σε περιμένει για να μείνει λαμπερό το μαλλί σου.

1. Το πλατινέ χρώμα χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να καλυφθεί η ρίζα.

2. Η διαδικασία για να πετύχεις το πλατινέ είναι ”επίπονη” για την τρίχα. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται και εσύ πρέπει να τους δώσεις περισσότερη φροντίδα με τα σωστά hair products. Ένα καλό σαμπούν, δυνατή μάσκα μαλλιών και οπωσδήποτε λαδάκι για τις άκρες.

3. Το καλοκαίρι το χρώμα ξεθωριάζει από τον ήλιο. Επομένως όσο σημαντικό είναι το αντιηλιακό για το πρόσωπο είναι και για τα μαλλιά σου. Και όχι μόνο για την παραλία.

Emma Stone

Jennifer Lawrence

 

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image