MAKEUP

4 πράγματα που θα συμβούν αν σταματήσεις να βάφεσαι

Βάζεις το ξυπνητήρι να παίξει δέκα λεπτά νωρίτερα κάθε πρωί. Γιατί θα πρέπει να πλύνεις το πρόσωπο σου, να βάλεις την κρέμα ημέρας και μετά να βάλεις makeup. Μα γιατί να ταλαιπωρείς τόσο το δέρμα σου; Δεν χρειάζεται να βάφεσαι συνέχεια. Αν σταματήσεις να βάζεις στο πρόσωπο σου makeup και πούδρα, πολλά μπορεί να συμβούν. 

1. Μπορεί να σταματήσεις να βγάζεις σπυριά

Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο και με το παραμικρό μπορεί βγάλεις σπυριά τότε ίσως να πρέπει να σταματήσεις να βάφεσαι καθημερινά. Τα περισσότερα καλλυντικά, όπως πούδρα, είναι γεμάτα μικρόβια γιατί είναι εκτεθειμένα και γιατί μάλλον δεν τα πλένεις τόσο συχνά. Αν σταματήσεις να βάφεσαι, θα σταματήσεις να βγάζεις σπυράκια.

2. Το δέρμα σου θα λάμπει

Ναι, ναι. Θα έχεις το πιο λαμπερό δερματάκι, αυτό που βλέπεις στις διαφημίσεις για καλλυντικά. Δοκίμασε το και θα δεις.

3. Δεν θα αγοράζεις συνέχεια καλλυντικά

Κάθε δυο μήνες αγοράζεις καινούργιο makeup, καινούργια μάσκαρα και πούδρα. Και όχι επειδή είναι μικρή η ποσότητα τους αλλά επειδή βάφεσαι καθημερινά. Κρίμα να ξοδεύεις τόσα λεφτά χωρίς να υπάρχει λόγος. Αφού είσαι πολύ πιο όμορφη χωρίς makeup. Σίγουρα θα το έχεις ακούσει αυτό από τον καλό σου.

4. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τα μαλλιά σου

Τώρα που δεν φοράς μακιγιάζ, θα θες να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου. Παλιά έβαζες ένα κραγιόν, έβγαινες έξω και ένιωθες θεά. Τώρα μπορείς να το κάνεις αυτό με όμορφα καθημερινά χτενίσματα. Να μην βγαίνεις έξω αχτένιστη και άβαφη.