ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Απριλίου;

Κριός

Υπέροχη μέρα η σημερινή, καθώς νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια και ζωντάνια και είσαι έτοιμος/η να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Το τρίγωνο της Σελήνης που είναι στον Λέοντα με τον Ήλιο από τον Κριό, σε κάνει να νιώθεις παντοδύναμος/η και το άλλο τρίγωνό της με τον Ουρανό σου ενισχύει τη δημιουργικότητά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές όψεις και ξεκίνα τις επαφές με τα κατάλληλα άτομα,  προκειμένου να προωθήσεις τα ταλέντα σου και τις δημιουργικές και εφευρετικές ιδέες σου. Σήμερα έχεις και το καρπούζι και το μαχαίρι, μη χάνεις λεπτό

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις για οικογενειακά θέματα που σε ταλαιπωρούν, από εκεί που δεν το περιμένεις. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ήλιο, σου δίνουν  κυριολεκτικά «ουρανοκατέβατες» ιδέες και λύσεις και σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, καθώς νιώθεις ψυχικά δυνατός/η και έτοιμος/η να τα βάλεις με τους πάντες, αν χρειαστεί. Η σημερινή ημέρα, εκτός απ’ το να σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα του σπιτιού σου, μπορεί να αυξήσει και τη δημοτικότητά σου στη δουλειά, οπότε χρησιμοποίησε την προς όφελός σου.

Δίδυμοι

Αν κάτι σε απασχολεί, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να το μοιραστείς με το περιβάλλον σου και να βρεις την αποδοχή που θέλεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο εκτοξεύει τη δημοτικότητά σου στα ύψη και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, σου ενισχύει το ούτως ή άλλως κοφτερό σου μυαλό. Το αποτέλεσμα είναι να ξέρεις ακριβώς τι θα πεις και με τι τρόπο θα το κάνεις, γι’ αυτό  και προσελκύεις ανθρώπους γύρω σου σαν μαγνήτης. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες και τις γνωριμίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα να πάνε χαμένες.

Καρκίνος

Σήμερα με τα τρίγωνα της Σελήνης από τον Λέοντα, με τον Ουρανό και τον Ήλιο από τον Κριό, κάποια θέματα που έχεις σχετικά με τα οικονομικά σου, ίσως βρουν λύση από εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να είσαι συνετός/η και να το διαχειριστείς σωστά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβάλεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου με σκοπό να βρεις μια extra απασχόληση  και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Σήμερα μπορεί να σου έρθουν οι πιο τρελές ιδέες γι’ αυτό, ό, τι σκεφτείς, εξέτασε το προσεκτικά πριν το απορρίψεις, γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμενες!

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε υπέροχη όψη με Ήλιο και Ουρανό, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και μία αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και να περάσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου στη σχέση και τους συνεργάτες σου. Το δύσκολο με αυτές τις όψεις είναι ότι μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η και να νομίζεις πως είσαι ο «βασιλιάς» όλων ή να πάρεις λάθος αποφάσεις, γιατί θα έχεις υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Αξιοποίησε δημιουργικά τη σιγουριά που νιώθεις για τον εαυτό σου αλλά ισορρόπησε την τάση αλαζονείας που μπορεί να σε κυριεύσει.

Παρθένος

Άλλη μία ημέρα που έχεις τις κλειστές σου και παρ’ όλο που το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σε βοηθάει να πάρεις τα πάνω σου, εσύ νιώθεις σαν κάτι να σε κρατάει πίσω και να μη σε αφήνει να σηκώσεις κεφάλι. Το  άλλο τρίγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Ουρανό, μπορεί να σε βοηθήσει να δεχτείς τα ελαττώματά σου και να κρίνεις σκληρά τον εαυτό σου, γι’ αυτό θα σου προτείνω να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για να κάνεις μία αυτοκριτική χωρίς όμως υπερβολές, να αποκτήσεις αυτογνωσία και να πας παρακάτω.

Ζυγός

Σήμερα απ’ όπου περάσεις, θα αφήσεις το στίγμα σου. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σου αυξάνει τη δημοτικότητα και σου χαρίζει σιγουριά για τις κινήσεις  σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προωθήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με συλλόγους, σωματεία και με τα «κοινά» γενικότερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου χαρίσει εκκεντρικές ιδέες, καθώς είναι μία πάρα πολύ δημιουργική όψη. Γι’ αυτό ό, τι ιδέες σου έρθουν σήμερα στο μυαλό, μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες!

Σκορπιός

Ουρανοκατέβατες κυριολεκτικά ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στη δουλειά, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Η φιλοδοξία που έχεις  σε συνδυασμό με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό μπορεί να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και σιγουριά. Να έχεις υπόψιν σου πως οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις σήμερα, θα έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, οπότε να είσαι προσεκτικός/η στο πως θα διαχειριστείς τις ιδέες σου, καθώς είναι πιθανό να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Τοξότης

Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, κάνοντας ένα μικρό ταξιδάκι, διαβάζοντας ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη ή κάνοντας κάποιο ασυνήθιστο σπορ. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σου φέρνει στο μυαλό ευφάνταστες ιδέες, προκειμένου να «ταξιδέψεις» μακριά από την πραγματικότητα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Είναι καλή ημέρα για να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι ή για να ασχοληθείς με το χόμπι που έχεις ήδη, καθώς το άλλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο σου χαρίζει ευεξία και δημιουργικότητα που είναι κρίμα να αφήσεις ανεκμετάλλευτη!

Αιγόκερως

Νιώθεις λίγο αναστατωμένος/η σήμερα, καθώς είσαι σε επαφή με τον ψυχικό σου κόσμο, τις φοβίες σου και τις ανασφάλειές σου. Επειδή η Σελήνη από τον Λέοντα κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο είναι μία πολύ καλή ημέρα για να φέρεις στο φως τις φοβίες σου και να τις ξεπεράσεις, καθώς σήμερα έχεις τη δύναμη να το κάνεις. Το άλλο τρίγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Ουρανό σηματοδοτεί την ξαφνική παύση συνεργασιών που θεωρούσες δεδομένες ή την ξαφνική δημιουργία νέων. Μην ανησυχείς γιατί ό, τι και να γίνει, θα είναι προς όφελός σου.

Υδροχόος

Από τη μία σήμερα έχεις τόση ανάγκη να ακούσεις υποστηρικτικά λόγια από τους «άλλους», το πόσο απαραίτητος/η τους είσαι και να πάρεις τις φιλοφρονήσεις που ζητάς, ενώ από την άλλη, λόγω του τριγώνου της Σελήνης  με τον Ουρανό, μπορεί να σε πιάσουν οι ανάποδες και να φουσκώσεις από έπαρση. Αν δεν ακούσεις αυτά που θέλεις από τους γύρω σου, μπορεί να εκνευριστείς πάρα πολύ και να καυγαδίσεις, επειδή δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την αξία σου.

Ιχθύς

Ούτε σήμερα κολυμπάς στα γνώριμα νερά σου, αφού η καθημερινότητα σε έχει προσγειώσει για τα καλά στις απαιτήσεις της. Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι η Σελήνη κάνει όψη τριγώνου με τον Ήλιο κι αυτό είναι ένα πολύ βοηθητικό χαρτί για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τη ζωντάνια, να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και τελικά να τα καταφέρεις. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, το άλλο τρίγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Ουρανό, θα σου οξύνει το νου και θα σε βοηθήσει να βρεις μια ευφάνταστη δικαιολογία και να γλιτώσεις τις συνέπειες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου