ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, προχωρήστε άφοβα στα επαγγελματικά βήματα που έχετε σχεδιάσει, εκφράστε τις ιδέες και τις προτιμήσεις σας χωρίς ενδοιασμούς. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν εκφραστούν αντιθέσεις ή διχογνωμίες, η δική σας άποψη θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει, θα είστε σε θέση να αντιπαραθέσετε έξυπνα επιχειρήματα. Σε ξαφνική απρόοπτη στιγμή, θα εμφανιστεί ερωτικό πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις, με υπομονή θα αντιμετωπίσετε εμπόδια ή μικροδυσκολίες, δεν πρόκειται να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Συνέπεια, οργάνωση και μεθοδική τακτική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, και σε συνδυασμό με τη Σελήνη στους Διδύμους, τώρα θα καταφέρετε να βάλετε τάξη στις υποχρεώσεις σας, επαγγελματικές ή οικογενειακές. Διατηρήστε την κοινωνικότητά σας, θα υπάρξουν ερωτικές προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας,  τώρα θα κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες, θα οργανώσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις, ομαλή επικοινωνία θα φέρει συμφέρουσες συμφωνίες. Σήμερα με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο, ίσως  να μη νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα κρατήσετε μυστικές κάποιες σκέψεις σας, οχυρωμένα θα είναι τα αισθήματά σας. Προσπαθήστε να μη φανείτε απόμακροι στο ερωτικό σας ταίρι, θα ελλοχεύει κίνδυνος να παρερμηνευτεί η στάση σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας συμβουλέψω να οριοθετήσετε τη φαντασία σας, στηριχτείτε μόνο στα αποδεδειγμένα γεγονότα και όχι στις εικασίες σας. Θα υπάρξει κίνδυνος παρερμηνεύσεων και επειδή μάλλον θα καταλήξετε σε άτοπα συμπεράσματα, γι’ αυτό το νου σας να μην μπλεχτείτε στα δίχτυα της αρνητικής σας σκέψης. Τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει ένα συναισθηματικό κουβάρι, μην εθελοτυφλήσετε μπροστά στην αλήθεια που θα μάθετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας κάνει ορθολογιστές, ρεαλιστές, με σύνεση στην κρίση σας, ωστόσο, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως εσωστρεφείς, ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε στις σκέψεις σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Δίδυμους, θα ταχτοποιήσετε επιτυχώς τις εργασίες σας, με ταχύτητα θα διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις, δεν αποκλείεται να συμβεί άνοιγμα στον οικονομικό σας τομέα. Για τους ερωτικά μόνους, κάποιο πρόσωπο θα αποκαλύψει κρυμμένο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσοχή στον τρόπο που θα εξηγήσετε κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να τις παραποιήσετε, με αποτέλεσμα να παραπλανηθείτε. Κάποια συμβάντα θα κατευθύνουν την αντίληψή σας, καλό θα είναι να μη στηριχτείτε απλά και μόνο σε εικασίες. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ονειροπολήσετε, γεγονός που μάλλον δεν θα σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στην εργασία σας. Η Σελήνη στους Διδύμους θα σας κάνει ανήσυχους, ίσως και αρκετά άστατους.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο, απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον αρνητισμό να σας παρασύρει για να μην υπάρξει κίνδυνος να εγκλωβιστείτε σε τάσεις πεσιμισμού. Κρατήστε ισορροπημένη και αισιόδοξη στάση, η Σελήνη στους Δίδυμους θα σας φέρει  ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας, ερωτικές ή οικονομικές. Θα σας φλερτάρει έντονα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα έχει βλέψεις σοβαρές και ξεκάθαρες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, εύστοχες και επιτυχημένες θα είναι οι επικοινωνιακές σας ενέργειες. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης, με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε σχέση καταπίεσης, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε απόφαση οριστικού χωρισμού. Η μέρα σας θα κλείσει, δίνοντας οριστική κατάληξη σε ερωτικό ζήτημα που εδώ και καιρό σας προβληματίζει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει σύγχυση στον τρόπο σκέψης σας, θα εμφανιστούν μπερδέματα και ασάφειες. Προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε ή θα εξηγήσετε κάποιες καταστάσεις, καλό θα είναι να μην πέσετε σε άστοχα και λανθασμένα συμπεράσματα. Στην παρούσα φάση, σας συμβουλεύω να μελετήσετε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, θα υπάρξει κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης. Η Σελήνη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να σας φέρει νέο ερωτικό άνοιγμα με ολοκαίνουριο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, ανήσυχη, άστατη, ίσως και κάπως κυκλοθυμική θα είναι η διάθεσή σας, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει στον εσωτερικό σας κόσμο συγκρούσεις και διχασμούς. Αποφύγετε οικογενειακές συζητήσεις για σοβαρά ή αιχμηρά θέματα,  θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα και στις νέες ιδέες που θα προκύψουν στη σκέψη σας. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, σήμερα η σκέψη σας θα είναι τολμηρή και απρόοπτη, στόχος σας θα είναι η ποικιλία, συναισθηματική ή υλική. Θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας καινούργιες ιδέες, νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης. Η θετική ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή, ωστόσο αποφύγετε απιστίες, ενδέχεται να σας πιάσουν στα πράσα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, η φαντασία σας θα σας κάνει επιρρεπείς σε παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα και θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανυπόστατες καχυποψίες. Προσπαθήστε να διακρίνετε τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, αυτό θα σας βοηθήσει να διακρίνετε που είναι η αλήθεια και που η αυταπάτη ή το ψέμα. Η Σελήνη στους Διδύμους θα σας φέρει νέο άνοιγμα, καλό θα είναι να μην αδρανήσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!