CELEBRITIES

Η Ελένη Φουρέιρα τώρα και παρουσιάστρια;

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Όπως μάθαμε πριν λίγο καιρό, η Ελένη Φουρέιρα θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι, αφού θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ του Γιώργου Βάλαρη στο θέατρο της Πειραιώς 131.

Έτσι, έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα υποκριτικής με δασκάλα τη Ρούλα Πατεράκη. Βέβαια, πιθανή είναι και η συμμετοχή της σε εκπομπή της τηλεόρασης σε ρόλο παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ”Tv 24” έχει δεχτεί πρόταση για να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του ”X-factor”.  To Epsilon έχει πάρει τα δικαιώματα του μουσικού show, το οποίο παλιότερα παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς στον Αντ1.

Αρχικά, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως στο τραπέζι των συζητήσεων των ιθυνόντων του σταθμού είχε πέσει το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία, ωστόσο, έχει αφοσιωθεί στη θεατρική της καριέρα.

Στη συνέχεια, η πρόταση για την Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους ανθρώπους του Epsilon, με αποτέλεσμα το όνομά της για το εν λόγω show να συζητιέται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία από τον Ιούνιο. Όπως ξέρουμε, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να ρίξουν τις τελικές υπογραφές, καθώς υπάρχει ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Μήπως η συνεργασία ανακοινωθεί επίσημα το ερχόμενο Σάββατο στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, στην οποία θα κάνει ποδαρικό για τη νέα σεζόν;

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανθιά: Δείτε το νέο της look – Ποια τραγουδίστρια θυμίζει η εμφάνισή της;

Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει τα θαλάσσια σπορ: Δείτε τη να… τραβά κουπί, με το σύντροφό της να τη βιντεοσκοπεί