WELLNESS

Με ποιο τύπο άντρα πρέπει να κοιμάσαι για να έχεις ανεπανάληπτους οργασμούς

Σαφώς και ο σύντροφός σου πρέπει να ξέρει όλες τις σωστές κινήσεις, αλλά, όσο και να σου φαίνεται περίεργο, δεν αρκεί μονάχα αυτό το ταλέντο.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό Evolutionary Psychology, η συχνότητα των οργασμών σχετίζονται με την ένταση, και αυτή η ένταση είναι πιο δυνατή όταν οι γυναίκες είναι με κάποιον που βρίσκουν αστείο, έχει αυτοπεποίθηση και είναι από μια οικογένεια με υψηλά εισοδήματα.

Ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου στο Albany έκαναν δημοσκόπηση σε ετεροφυλόφιλες φοιτήτριες που βρίσκονται σε σχέση για το πόσο συχνά βιώνουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ και ανακάλυψαν ότι η ένταση του οργασμού σχετίζεται με το πόσο έλκονται οι σύντροφοί τους από αυτές και πόσες φορές κάνουν σεξ την εβδομάδα.

Οι ερευνητές ρώτησαν επίσης φίλες των γυναικών για να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα των συντρόφων των συμμετεχόντων και διαπίστωσαν ότι τα κορίτσια με τους συντρόφους, όπου οι φίλες τους βαθμολόγησαν ως πιο ελκυστικούς είχα πιο έντονους οργασμούς!

Άρα που καταλήγουμε; Ότι το αγόρι που θα έχει χιούμορ, θα πιστεύει στον εαυτό του, θα είναι από τζάκι και θα αρέσει και στις φίλες σας, θα είναι αυτός που θα σας δώσει τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής σας.

Βγαίνουμε για κυνήγι!

Στο Ladylike το κάνουμε το σεξ μας

Γιατί πρέπει να κάνεις σεξ κάθε βράδυ με τον άντρα σου

Το sex toy που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο για τις γυναίκες