BEAUTY

Τα 15 καλύτερα κόκκινα κραγιόν της αγοράς

Αν ψάχνεις μία αφορμή για να βάλεις το κόκκινο νομίζουμε πως την έχεις βρει. Τα Χριστούγεννα ενδείκνυνται για μία κατακόκκινη επιλογή είτε σε ρούχο, είτε σε κραγιόν.

Δεν υπάρχει κάτι πιο θηλυκό σέξι από τα ζουμερά κόκκινα χείλη. Το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.

Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες. Μην ακούτε όσους λένε πως το κόκκινο κραγιόν είναι βραδινό. Το πρωί με το φως πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Το βράδυ λίγα φαίνονται και τα χρώματα δεν είναι και τόσο ευδιάκριτα.

Η Diane Ackerman, συγγραφέας του βιβλίου ”Α natural histοry of the senses”, αναφέρει ότι σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους το κόκκινο χρώμα στα γυναικεία χείλη συμβολίζει τη γονιμότητα. Κατά συνέπεια τονίζει τη σεξουαλικότητα των γυναικών.

Αν επιλέξετε κόκκινα χείλη καλό θα είναι να μην τονίσετε κανένα άλλο σημείο. Αφήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε γήινους τόνους και σε περίπτωση που θέλετε κάτι υπερπαραγωγή δώστε ένταση στα μάτια με glitter και eyeliner.

Δεν χωρούν λάθη. Πρέπει να κρατήσετε το περίγραμμα αλλά και τις απώλειες στα δόντια. Πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγει και να γίνει η ζημιά.

NARS Limited Edition, 27.86€

 

L’Oréal, 9.99€

 

Anna Sui, 32.86€

 

Paul & Joe, 20€

 

Too Faced, 27.14€

 

Barry M, 6.43€

 

Maybelline Super Stay, 9.99€

 

NARS Audacious, 34.29€

 

Bourjois, 12.86€

 

theBalm, 17.14€

 

Lord & Berry, 14.29€

 

Illamasqua, 26.43€

 

Daniel Sandler, 19.29€

 

Rimmel London, 7.14€

 

Stila, 21.43€

 

 

Ένα φιλάκι στο Ladylike.gr

Οι 6 πιο σημαντικοί κανόνες για λαχταριστά φιλιά

Οδηγίες για τα τέλεια μπορντό χείλη

Χρωμοπαγίδα: Φέτος να βάλεις μπορντώ