BEAUTY

Βρήκαμε τους τέλειους τρόπους για να δείχνετε πιο sexy

Το InStyle.gr μας θέλει σέξι. Έχουμε τους τρόπους για να ανεβάσεις τη θερμοκρασία κάθε εμφάνισής σου.

Επιλέξτε άρωμα με άλλα κριτήρια

Οι μυρωδιές όπως η βανίλια, το Musk, το σανδαλόξυλο και τα εσπεριδοειδή είναι αποδεδειγμένο πως έλκουν τους άντρες περισσότερο. Το άρωμα Vaara τoυ Penhaligon’s περιέχει όλες αυτές τι νότες. Ακόμα κάθεστε;

Δαντέλα η θαυματουργή

Ακόμα και ένα μικρό κομμάτι δαντέλας στα ρούχα σας μπορεί να κάνει τη διαφορά και στο πως δείχνετε αλλά και στο πως αισθάνεστε. Θέλετε ένα δαντελένιο καλσόν, μια δαντελένια μπλούζα ή ακόμα και ένα sexy top με δαντέλα; Διαλέξτε το κομμάτι του ρούχου που θέλετε και τολμήστε το.

Δώστε όγκο

Για απαλά κυματιστά μαλλιά ξεκινήστε με ένα σπρέι όγκου ή μια πούδρα για όγκο. Συνεχίστε χωρίζοντας τα μαλλιά σας σε μεσαίου μεγέθους μέρη και τυλίγοντάς τα σε μικρούς κότσους, στριμμένους γύρω από τον εαυτό τους. Αφήστε τα για δύο ώρες, λύστε τα, τινάξτε τα μαλλιά σας και είστε έτοιμη.

Τολμήστε το smoky look

Τα σκούρα μάτια και τα καλοσχηματισμένα φρύδια τραβούν την προσοχή και κάνουν το βλέμμα πιο μυστηριώδες. Αν το πολύ σκούρο χρώμα σας τρομάζει ωστόσο, δοκιμάστε πιο γήινες καφέ αποχρώσεις ή ακόμα και χάλκινες για πρόσθετη λάμψη. Και φυσικά μην ξεχάσετε τα φρύδια σας.

Δώστε λάμψη

Μερικές σταγόνες κρέμας λάμψης στο ντεκολτέ, τους ώμους και τα πόδια σας θα αναδείξουν τις γραμμές τους και θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Αναδείξτε τις καμπύλες σας

Στόχος είναι να μη δείξετε πολύ δέρμα αλλά να τονίσετε το σχήμα του σώματός σας. Φορέστε ρούχα στενά που κολακεύουν όμως τα σωστά σημεία και αναδεικνύουν τα ατού σας.

Φορέστε τακούνια

Είτε πρόκειται για μπότες είτε για σανδάλια, μην υποτιμάτε τη δύναμη που μπορεί να σας δώσουν ακόμα και μόνο 3 παραπάνω πόντοι. Φυσικά, όσο ψηλότερα τόσο το καλύτερο καθώς τα τακούνια μπορούν να βελτιώσουν τη στάση σας και τον τρόπο που περπατάτε.

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα

Αν το στάνταρ ραντεβού σας περιλαμβάνει φαγητό και σινεμά αλλάξτε το. Συναντηθείτε σε  μια γκαλερί ή ένα νέο μπαρ για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα. Με το να κάνετε κάτι καινούργιο με το σύντροφό σας ενεργοποιεί εκείνο το σημείο του εγκεφάλου που ερεθίζεται όταν ερωτεύεστε. Καθόλου κακή ιδέα, ε;

Φορέστε κόκκινο

Τα χείλη σας έχουν δύναμη. Μια μελέτη μάλιστα έδειξε πως τα κόκκινα χείλη αποσπούν την προσοχή των ανδρών για περισσότερη ώρα από ότι τα nude χείλη. Το σημαντικό είναι όμως να νιώθετε εσείς καλά με μια έντονη απόχρωση. Πειραματιστείτε με τις έντονες αποχρώσεις όπως τo καθαρό κόκκινο και συνδυάστε τη με ένα vague look για maximum σεξαπίλ.

 

Διαβάστε ακόμα στο InStyle.gr

Shopping guide: Το λεοπάρ είναι και πάλι τάση

Δίαιτα express: Πώς θα χάσετε 6 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα