ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, έρχονται απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το προαίσθημα που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα να ξέρετε πως θα βγει απολύτως αληθινό. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, στηριχτείτε στο ένστικτό σας και δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που ως κατάληξη θα έχει ένα αποκαλυπτικό και ερωτικό γεγονός. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική και πολύ κοινωνική, χαρείτε τις φιλικές συναναστροφές που θα υπάρξουν.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, κάπως ερωτιάρικη θα είναι η σημερινή σας μέρα. Έντονες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταφέρετε να πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και πολύ θερμή ερωτική υπόθεση. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκυρία και όχι ραντεβού. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας και επειδή είστε τύποι που γνωρίζετε πως στη βράση κολλάει το σίδερο, γι’ αυτό σήμερα θα καταφέρετε πολλά!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ερωτική σας δύναμη, γιατί η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα συνωμοτήσει υπέρ σας και θα δημιουργήσει άνοιγμα θερμών ερωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα είναι η βάση για να στηρίξετε όχι μόνο παρόν αλλά και μέλλον, γιατί το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα ερωτική θα έχει τη διάθεση να περάσει ολοκληρωτικά στη ζωή σας. Τώρα θα αποδειχθεί κατά πόσο μπορείτε να γίνετε τολμηροί!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία, σήμερα θα εμφανιστεί η δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, επιπλέον  θα είστε διαισθητικοί και αρκετά ερωτικοί.  Ό, τι προαίσθημα έχετε, θα βγει αληθινό και δεν αποκλείεται κάποιες σκέψεις σας να αποδειχτούν προφητικές. Ευχάριστη πρόταση από πρόσωπο του στενού σας κύκλου θα καταφέρει να σας ξεκουράσει, κάνοντας ένα διάλειμμα από σοβαρές σκέψεις. Θα υπάρξουν ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη καθώς και σε τετράγωνο με τον Δία, θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και ερωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ερωτικά σας δεδομένα και ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα δημιουργήσουν έντονες ερωτικές σκηνές. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο και τελεσίδικο ερωτικό γεγονός.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη  και τετράγωνο με τον Δία θα σας κάνει έντονα ερωτικούς, αλλά ως προς τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μάλλον δεν θα φανείτε και πολύ συνεπείς. Δεν θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας, θα προτιμήσετε τη χαλάρωση και την ξεκούραση. Συναισθηματική ένταση θα σας φέρει η συνομιλία σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος και ίσως να μη λείψουν στιγμές πάθους και δυνατής έλξης. Οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα ενισχυθεί κατά πολύ η διαίσθησή σας. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό και σωστό, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε με με βάση το προαίσθημά σας. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση και σε περίπτωση που υπάρχει παρεξήγηση στο φιλικό σας κύκλο, θα κλείσει υπέρ σας. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία, θα σας δημιουργήσει ισχυρές διορατικές ικανότητες και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποιες προφητικές τάσεις. Μείνετε πιστοί στο ένστικτό σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Αληθινές θα βγουν οι υποψίες που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το δίκιο θα έρθει με το μέρος σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, θα είστε ερωτικοί, γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, ναι, μεν, θα είστε δημιουργικοί, ωστόσο δεν θα καταφέρετε να κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για ξεκούραση τόσο σωματική, όσο και πνευματική, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η συναισθηματική ισορροπία. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προχωρήσετε στις ερωτικές προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε άμεση ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και  τρίγωνο με τον Πλούτωνα, οι διαισθητικές σας ικανότητες θα σας εκπλήξουν. Θα είναι καλή χρονική στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, η ερωτική σας λίμπιντο θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό και βαθύ συναισθηματισμό. Θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα δημιουργήσουν νέες και πολύ ευχάριστες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα τα ρίξετε σήμερα τα ερωτικά σας βέλη και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε, γιατί η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σταθεί στο πλευρό σας, θα σας εξοπλίσει με γοητεία και έντονο ερωτικό ταπεραμέντο. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα σας δημιουργήσει ανάγκη αποστασιοποίησης από βαριές επαγγελματικές ευθύνες. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας με πολύ ευχάριστες συναντήσεις και η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ανοίξει νέες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτό σας κι αν θέλετε οι συζητήσεις σας να είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, τότε ακολουθήστε το συναισθήματα κι όχι τη λογική. Μια ελαφριά αδυναμία συγκέντρωσης θα σας αποτραβήξει από σοβαρές επαγγελματικές εργασίες και θα σας ωθήσει προς  καλλιτεχνικές ασχολίες ή χόμπι. Οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από το αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, έρχονται απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Μέχρι που θα ήμουν διατεθειμένος να φτάσω για τον έρωτα;

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά