CELEBRITIES

Η Μιμή Ντενίση έφτιαξε μπισκότα βάζοντας γύψο αντί για αλεύρι

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Μιμή Ντενίση σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα άγνωστο περιστατικό από τη μικρή της ηλικία –συγκεκριμένα συνέβη όταν ήταν 14 χρονών- τότε που… έστειλε μια φίλη της στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης.

«Το πιο αστείο που μου έχει συμβεί είναι στα 14 μου στο μάθημα των Οικοκυρικών στο Κολέγιο όπου μας είχαν δείξει μία συνταγή για μπισκότα. Επιστρέφοντας λοιπόν στο σπίτι αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Έβαλα λοιπόν όλα τα υλικά στο τραπέζι και άρχισα να τα ετοιμάζω έχοντας παρέα μία φίλη μου που έμενε στο διπλανό σπίτι», δήλωσε στο ΟΚ.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Στο τέλος έβαλα τα μπισκότα στο φούρνο, αλλά όταν βγήκαν, μου φάνηκαν λίγο σκληρά. Η φίλη μου ήταν λιχούδα, δεν περίμενε καν να κρυώσουν και τα έφαγε ζεστά όπως ήταν. Της έδωσα και μερικά για το σπίτι, έφυγε, αλλά λίγο μετά χτύπησε το κουδούνι. Ήταν η μητέρας της που με ρώτησε τα υλικά της συνταγής. Την φίλη μου την πονούσε τόσο πολύ το στομάχι της που αναγκαστήκαμε να την πάμε στο νοσοκομείο. Τελικά ανακάλυψα πως είχα βάλει γύψο αντί για αλεύρι, τον οποίο είχε αφήσει η μητέρα μου στο ράφι της κουζίνας. Παραλίγο να το δηλητηριάσω δηλαδή το κορίτσι”.

Τέλος η ίδια αναφέρθηκε και στους Γιάννη Φέρτη, Αντώνη Τρίτση και Βάτσλαβ Χάβελ και στο τι τους μαγείρευε: “Στον Χάβελ δεν μαγείρευα γιατί ήταν ο ίδιος καταπληκτικός σεφ και έφτιαχνε τρομερά τσέχικα φαγητά. Ο Αντώνης ήταν πολύ λιτοδίαιτος, οπότε προτιμούσε τα πιο απλά φαγητά, όπως και ο Γιάννης. Αλλά κι εμένα δεν μου αρέσουν οι πολύπλοκες συνταγές. Όταν έχω φίλους στο σπίτι, προτιμώ να τους φτιάξω ένα ροσμπίφ, άντε το πολύ πολύ ένα σουφλέ”.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Μιμή Ντενίση: Τι είναι αυτό που έχει μετανιώσει περισσότερο;

Μιμή Ντενίση: “Έχω περάσει κατάθλιψη όταν πέθανε ο μεγάλος μου έρωτας”