ΖΩΔΙΑ

Σκορπιέ, ένας Δίδυμος θα σε παθιάσει

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η Αφροδίτη σήμερα εισέρχεται στους Διδύμους και σας κάνει περισσότερο διασκεδαστικούς και χαλαρούς. Είστε αμέριμνοι και φροντίζετε να περνάτε τη μέρα σας ευχάριστα και διασκεδαστικά. Θα είστε έντονα κοινωνικοί σήμερα και θα έχετε αυξημένες επαφές με πρόσωπα που σας κάνουν να περνάτε καλά. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι είστε περισσότερο ανάλαφροι και χαλαροί και δεν επιζητάτε σήμερα τίποτα περισσότερο από το φλερτ και τη διασκέδαση. Οι δεσμευμένοι ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και αναζητάτε τρόπους για να διασκεδάσετε και να περάσετε τη μέρα σας ευχάριστα και όμορφα. Η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική στον ερωτικό τομέα κι εσείς θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους ενδεχομένως να σας ωθήσει να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα ή να ξοδέψετε γενικά χρήματα σήμερα περισσότερο για τη δική σας καλοπέραση ή διασκέδαση. Έχετε βέβαια και στην άκρη του μυαλού σας τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και μελετάτε τρόπους, προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, για εσάς τους δεσμευμένους, επικρατεί σταθερότητα και βλέπετε πλέον την προοπτική εξέλιξης της σχέσης σας με πολύ πιο θετική ματιά και οπτική. Οι αδέσμευτοι επιζητάτε σήμερα κι εσείς με τη σειρά σας μια πιο σταθερή αλλά και συναισθηματική σχέση, έναν δεσμό που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η Αφροδίτη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιό σας κι εσείς κλέβετε τις εντυπώσεις, με την ευχάριστη προσωπικότητά σας όπου κι αν βρεθείτε. Ο κοινωνικός σας περίγυρος σας δείχνει την αποδοχή και χαίρονται όλοι να κάνουν σήμερα παρέα μαζί σας, γιατί με το χιούμορ σας και τις έξυπνες ατάκες σας θα είστε η καλύτερη και η πιο διασκεδαστική παρέα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη να χαρείτε με ανέμελο τρόπο και χωρίς πολλές δεσμεύσεις το φλερτ και τις κατακτήσεις που θα έχετε και θα είναι αυξημένες. Οι δεσμευμένοι καταφέρνετε να ξεπεράσετε στη σχέση σας κάποια θέματα που ενδεχομένως είχαν προκύψει κι είστε χαρούμενοι και ευχάριστοι με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, με την Αφροδίτη στους Διδύμους να διελαύνει το δωδέκατο οίκο σας σήμερα, θα είστε περισσότερο δοτικοί απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους και θα έχετε την τάση να είστε βοηθητικοί απέναντί τους. Ίσως σας πιάσουν κάποιοι συναισθηματισμοί, καθώς θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι. Ενδεχομένως να έχετε την τάση να ασχολείστε περισσότερο σήμερα με τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Στην αισθηματική σας ζωή, η αλήθεια είναι ότι εσείς οι δεσμευμένοι σήμερα στοχεύετε το ενδιαφέρον σας στα καλά σημεία του χαρακτήρα του συντρόφου σας και κατά κάποιο τρόπο δεν θέλετε να δείτε τις ατέλειες ή τα θέματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η Αφροδίτη που εισέρχεται στους Διδύμους σας καθιστά περισσότερο αισιόδοξους, φιλικούς και κοινωνικούς. Απολαμβάνετε τις στιγμές που ζείτε με τα φιλικά σας άτομα, έχετε ευχάριστη διάθεση, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και κάνοντας μαζί τους δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Όπου κι αν πάτε, ό, τι κι αν κάνετε, η αλήθεια είναι ότι σήμερα με το διασκεδαστικό χαρακτήρα σας θα στρέψετε το ενδιαφέρον της παρέας πάνω σας και θα είστε δημοφιλείς. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια τόσο για την εμφάνισή σας, όσο και για το χαρακτήρα σας.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, με την Αφροδίτη να εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους, στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική σας ζωή και γενικότερα στην εξέλιξή σας σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε αλλά και με κάποιες επαφές που θα έχετε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε κάποιες σκέψεις σχετικές με ένα άτομο από το παρελθόν σας που διατηρούσατε παλιότερα σχέση. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε μαζί με το ταίρι σας έναν προγραμματισμό προκειμένου να βρείτε χρόνο να μοιραστείτε μαζί.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους σας ωθεί στο να ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί αλλά και να κάνετε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα είστε φιλικοί, ευχάριστοι και ιδιαίτερα πρωτότυποι στις επιλογές που θα κάνετε σήμερα, προκειμένου να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας. Και στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε μαζί με το ταίρι σας να αποδράσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες πρωτότυπες αλλά και διασκεδαστικές. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε και ζείτε στιγμές ανέμελες στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους σας ωθεί να ζήσετε τις καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή με περισσότερο πάθος. Αποζητάτε εσείς οι δεσμευμένοι σήμερα την απόλυτη δέσμευση με το ταίρι σας και ενδεχομένως να σας βγουν και πιο κτητικές συμπεριφορές απέναντι στο ταίρι σας. Θα ζήσετε στιγμές πάθους και αγάπης και θα δείτε τη σχέση σας να εξελίσσεται όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας, τα οποία από εδώ και πέρα θα τα βλέπετε να βελτιώνονται και να μπορείτε να καλύπτετε τα έξοδά σας αλλά και γενικότερα τις ανάγκες σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους κι εσείς είστε με το βλέμμα στραμμένο στις σχέσεις σας σε κάθε τομέα της ζωής σας. Θα δείτε στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι να βελτιώνονται οι συνθήκες και οι καταστάσεις που ζούσατε στη σχέση σας και θα νιώθετε περισσότερο δεμένοι με το ταίρι σας. Ακόμα και αν το τελευταίο διάστημα είχατε αντιμετωπίσει κάποιες διαφωνίες σχετικά με διάφορα θέματα, τώρα θα δείτε όλα να βελτιώνονται και να μπορείτε να είστε σε θέση να βρείτε τη χρυσή τομή που θα σας φέρει πιο κοντά και θα εξομαλύνει αυτές τις διαφωνίες. Και οι αδέσμευτοι φαίνεται ότι κατασταλάζετε συναισθηματικά σε ένα άτομο που σας καλύπτει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους κι εσείς μπορείτε τώρα να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και επιθυμείτε να μπείτε σε μία νέα σχέση. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα φλερτάρετε εσείς οι αδέσμευτοι. Ενδεχομένως εσείς οι αδέσμευτοι να θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που διατηρούσατε σχέση και να δώσετε μία νέα ευκαιρία επανασύνδεσης. Οι δεσμευμένοι βιώνετε ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας στη σχέση σας και μπορείτε τώρα να συσφίξετε περισσότερο το δεσμό σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους κι εσείς μπορείτε τώρα να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και επιθυμείτε να μπείτε σε μία νέα σχέση. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα φλερτάρετε εσείς οι αδέσμευτοι. Ενδεχομένως εσείς οι αδέσμευτοι να θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν που διατηρούσατε σχέση και να δώσετε μία νέα ευκαιρία επανασύνδεσης. Οι δεσμευμένοι βιώνετε ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας στη σχέση σας και μπορείτε τώρα να συσφίξετε περισσότερο το δεσμό σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, η Αφροδίτη σήμερα εισέρχεται στους Διδύμους και σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας αλλά και με το σπίτι σας. Θα είστε ιδιαίτερα περιποιητικοί σήμερα απέναντι στα άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα αφουγκράζεστε τις ανάγκες τους και θα είστε δοτικοί. Μπορείτε, επίσης, να ασχοληθείτε σήμερα με την ανανέωση του σπιτιού σας ή με τον κήπο σας και γενικότερα με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση του προσωπικού σας χώρου. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί απέναντι στο ταίρι σας και θα φροντίσετε να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα σύμφωνα με την Αστρολογία!

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.