ΖΩΔΙΑ

Λέοντα, εκφράζεις πρωτότυπα την αγάπη σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό σας χαρίζει ενθουσιασμό στις συναναστροφές σας και νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείτε με ό, τι σας γεμίζει ενέργεια και χαρά. Θα είστε σήμερα προοδευτικοί στις ιδέες σας και θα έχετε αρκετά πρωτότυπες ιδέες. Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μαζί με το ταίρι σας χαρούμενες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να περάσετε καλά. Για τους αδέσμευτους, η μέρα αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα, με κάποιες γνωριμίες που θα κάνετε ενδεχομένως από την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή, που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με κάποιες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε, με πιο αποτελεσματικό τρόπο, τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπαίνετε επίσης σιγά-σιγά σε μια λογική του να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες, προκειμένου να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για τις γιορτές του Πάσχα. Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρξει σήμερα σταθερότητα και θα επιζητάτε εσείς οι δεσμευμένοι την παρέα του συντρόφου σας για να περάσετε μαζί χαλαρές στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα έχετε στο νου σας ένα πρόσωπο που πέρασε από τη ζωή σας κατά το παρελθόν και θα σας πιάσει μια νοσταλγία για εκείνες τις στιγμές που περάσατε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία σας προσφέρει περισσότερη εμπιστοσύνη σε εσάς, στις ικανότητές σας και σε όλα αυτά που μπορείτε να καταφέρετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέλετε να διευρύνετε τους μαθησιακούς σας ορίζοντες και ψάχνετε τρόπους έτσι ώστε να γίνετε καλύτεροι στον τομέα που σας αρέσει και σας ενδιαφέρει να εξελιχθείτε. Μπορείτε επίσης σήμερα να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με τα φιλικά σας άτομα που θα στηρίξουν τις ιδέες σας και όλα όσα σχεδιάζετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας και ενδεχομένως να το ρωτήσετε τι θα θέλατε να βελτιώσετε στη σχέση σας και πως αξιολογείτε την εξέλιξη του δεσμού σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό σας καθιστά ιδιαίτερα ανεξάρτητους και πρωτότυπους στις ιδέες σας αλλά και στον τρόπο που συναναστρέφεστε αλλά και επικοινωνείτε. Έχετε ανοιχτό μυαλό, είστε εφευρετικοί και θέλετε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Αποφεύγετε σήμερα τη μονοτονία και φροντίζετε να είστε πιο δημιουργικοί. Στην αισθηματική σας ζωή, σκέφτεστε εσείς οι αδέσμευτοι να κάνετε κάποιες αλλαγές και κυρίως να δείτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη. Οι δεσμευμένοι θα είστε, κατά κάποιο τρόπο, πιο απαιτητικοί απέναντι στο ταίρι σας και ενδεχομένως για κάποια θέματα να βάλετε τους δικούς σας όρους και να κάνετε μία σχετική κουβέντα με το ταίρι σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία σας καθιστά άκρως δημιουργικούς και το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα οι ιδέες σας στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και σε διάφορους άλλους τομείς της ζωής σας θα βρουν ανταπόκριση και θα έχετε τις εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε. Θα νιώσετε σήμερα ότι είστε σε μία φάση που είστε δημιουργικοί και θα έχετε την ευκαιρία να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Στην αισθηματική σας ζωή, θα προσφέρετε στο ταίρι σας επιβεβαίωση, μέσα από τις εξομολογήσεις αγάπης που θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι και μέσα από τις πρωτότυπες εκφράσεις αγάπης. Οι αδέσμευτοι αρχίζετε να σκέφτεστε τη δέσμευση και τη σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς θα νιώσετε κάπως πιο χαλαροί αλλά και θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάποιες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τις δικές σας ανάγκες. Ασχολείστε σήμερα με τον εαυτό σας και με τις ανάγκες σας και φροντίζετε να είστε συνεπείς στις πάσης φύσεως υποχρεώσεις σας. Ενδεχομένως σήμερα να σκέφτεστε κι ένα ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε πολύ. Στην αισθηματική σας ζωή, δεν θέλετε να υπάρχει ασυνεννοησία στη σχέση σας και ενδεχομένως να δουλέψετε με το ταίρι σας σε αυτήν την κατεύθυνση από κοινού. Θέλετε το ταίρι σας να σας καταλαβαίνει και να σας δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό σας καθιστά προοδευτικούς αλλά και καινοτόμους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Γίνεστε περισσότερο επαναστατικοί σήμερα σε ό, τι στερεί την ανεξαρτησία σας και σας πιέζει και κινείστε με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είστε σε μία φάση αλλαγών που σας ενθουσιάζουν και βλέπετε σιγά-σιγά και σταδιακά τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Στην αισθηματική σας ζωή, βιώνετε την αγάπη και τον έρωτα εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας και κάνετε τη σχέση σας περισσότερο ουσιαστική, μέσα από αυτά που μοιράζεστε με το ταίρι σας. Θέλετε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να έρθετε με αυτόν τον τρόπο πιο κοντά στο ταίρι σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αρχίζετε να χαλαρώνετε από τις προηγούμενες απαιτητικές μέρες στα επαγγελματικά σας και νιώθετε ότι φεύγει σιγά-σιγά η τόση πίεση και αυτό σας κάνει χαρούμενους. Σχεδιάζετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα το πώς θα περάσετε στις γιορτές και νιώθετε άκρως ευχάριστοι και ανεβασμένοι ψυχολογικά. Πιστεύετε σήμερα περισσότερο σε εσάς και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη. Θα είστε κοινωνικοί εσείς οι αδέσμευτοι και μέσα από την αυξημένη σας κοινωνικότητα θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλετε για να κάνετε μία σταθερή σχέση. Οι δεσμευμένοι σήμερα προτείνετε τρόπους στο ταίρι σας, προκειμένου να περάσετε μία μέρα έξω από τα συνηθισμένα.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία σας κάνει να προσανατολίζεστε σήμερα στην επέκταση των γνώσεών σας και στη μάθηση για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Είστε γεμάτοι ενέργεια και νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά που μπορείτε να καταφέρετε με τις δυνάμεις σας στην επαγγελματική σας ζωή. Οι ιδέες σας βρίσκουν ανταπόκριση κι εσείς χαίρεστε που βλέπετε την επιτυχία να έρχεται. Στην αισθηματική σας ζωή, για εσάς τους δεσμευμένους ίσως προκύψουν κάποιες αντιθέσεις με το ταίρι σας, τις οποίες βέβαια μέσα από τη συζήτηση θα φροντίσετε να ξεδιαλύνετε. Για τους αδέσμευτους, η μέρα αναμένεται ιδιαίτερα ερωτική, καθώς οι κατακτήσεις που θα έχετε θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας και για αυτά που αποζητάτε στον έρωτα.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό, αγαπητοί Αιγόκεροι, σας χαρίζει ενθουσιασμό αλλά και σας φέρνει μπροστά σε κάποιες αλλαγές που είναι να γίνουν στην καθημερινότητά σας. Είστε ειλικρινείς στις συναναστροφές σας και θέλετε να νιώθετε ανεξάρτητοι. Μπορείτε σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή  να προωθήσετε τις προοδευτικές ιδέες σας και να πείσετε τους ανωτέρους σας για την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας. Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχουν κάποια σημεία στη σχέση σας για εσάς τους δεσμευμένους τα οποία θα θέλατε να βελτιώσετε και γι’ αυτό θα επιθυμούσατε να κάνετε μία συζήτηση με το ταίρι σας, προκειμένου να μοιραστείτε μαζί του αυτή σας την επιθυμία και να προσπαθήσετε μαζί να κάνετε αυτές τις αλλαγές.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία σας ωθεί σήμερα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά και να προωθήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε τις ιδέες σας στην επαγγελματική σας ζωή. Ψάχνετε τρόπους για να μάθετε περισσότερα για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να λάβετε περισσότερες γνώσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε σήμερα να μη νιώσετε καμία πίεση είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι και να μην κληθείτε να πάρετε κάποια απόφαση για την αισθηματική σας ζωή. Επιζητάτε τις χαλαρές στιγμές εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας και προτείνετε τρόπους, προκειμένου η μέρα σας να είναι ενδιαφέρουσα.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με κάπως πιεστικό τρόπο στην επαγγελματική σας ζωή, γιατί επιθυμείτε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες για να ξεκινήσετε να κάνετε τα σχέδιά σας για τις γιορτές. Θέλετε επίσης σήμερα να είστε περισσότερο βοηθητικοί απέναντι στα δικά σας άτομα, να τους ακούσετε, να τους πείτε τη γνώμη σας και γενικά να έρθετε πιο κοντά τους και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και να είστε δοτικοί απέναντί τους. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε το ταίρι σας σήμερα να σας χαρίσει ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές και έχετε την ανάγκη να ζήσετε με το ταίρι σας καταστάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας κάνουν να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Οι αδέσμευτοι ενώ θέλετε να μπείτε σε μία νέα σχέση, θέλετε να είστε και σίγουροι για την επιλογή σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.