CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά πρώτη φορά για τη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram προκαλώντας αντιδράσεις

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου τα τόπια και οι ραπτικές μηχανές είχαν περίοπτη θέση, ενώ από μικρό κορίτσι θυμάται να ράβει ρούχα για τις αγαπημένες της κούκλες. «Το μικρόβιο είχε μπει μέσα μου όταν ήμουν πολύ μικρή, γιατί η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα και μεγάλωσα μέσα σε τόπια, μηχανές και πατρόν. Από τότε έφτιαχνα ρούχα για τις κούκλες μου, στη συνέχεια για μένα, αργότερα για τα παιδιά μου και λίγο πιο μετά για τις φίλες μου. Θυμάμαι πολύ έντονα ένα φόρεμα που είχα φτιάξει για την κούκλα μου, την Ντόλυ. Με ένα κατάλευκο πανί που πάνω είχα ζωγραφίσει μαύρα αστεράκια και το είχα στολίσει με άπειρα βολάν» λέει.

Η επιθυμία να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας υπήρχε πάντα στη σκέψη της, αλλά μόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. «Όταν έμεινα έγκυος στον Μιχαήλ, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο και τότε ήταν που αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά και να ξεκινήσω τη δική μου παραγωγή» εξηγεί.

Η Σίσσυ περνάει πολλές ώρες στο γραφείο της, καθώς μπροστά της έχει ανοιχτεί ένας νέος κόσμος, τον οποίο ανακαλύπτει καθημερινά. Μάλιστα, μαζί της έχει πάντα το μικρό της γιο, Μιχαήλ. «Οι ώρες που περνάω στο γραφείο μου είναι πολλές, γιατί, εκτός από τα σχέδια, υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα που πρέπει να «τρέξω» − η παραγωγή, η χονδρική αλλά και οι ανάγκες του e-shop. Ευτυχώς, ο Φίλιππος το πρωί είναι στο σχολείο. Κατά τα άλλα, έχουμε κάνει το showroom να μοιάζει με παιδότοπο, έτσι ώστε ο Μιχαήλ να είναι μαζί μου όσο περισσότερο γίνεται».

Πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε η φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015. «Το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο. Τα παιδιά μάς παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς και ξεχνάμε ότι πρόκειται για δουλειά. Γελάσαμε πάρα πολύ και παίξαμε μαζί τους κι εμείς» αναφέρει.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των παιδικών ρούχων, η Σίσσυ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που πόζαρε με μαγιό και η συγκεκριμένη πόζα σχολιάστηκε αρνητικά. Πώς ένιωσε η ίδια με την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα; «Αισθάνομαι ότι απάντησα σ’ αυτό αμέσως μετά. Η αγάπη που έχω στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω γνωστή στον κόσμο» αναφέρει η σχεδιάστρια, η οποία λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία ζητώντας «Συγνώμη». Δεν θέλει να αναφερθεί περισσότερο σε αυτό.

Πάνω στο γραφείο της έχει πολλά σχέδια και αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος, στον οποίο δείχνει τις δημιουργίες της. «Η πατρονίστ μου, γιατί συνήθως είμαι στο γραφείο. Όταν όμως είμαι στο σπίτι, τα βλέπει όλη η οικογένεια, τα παιδιά μου, ο άντρας μου. Ο Φίλιππος πια φτιάχνει και τα δικά του σχέδια» αναφέρει με χαρά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί, αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που κατέβασε από το instagram μετά από έντονες αντιδράσεις

H συγγνώμη της Σίσσυς Χρηστίδου για τη φωτογραφία που προκάλεσε σάλο στα social media