PUBLI

Το Instant Firming Beauty Shot ήρθε για να κάνει θαύματα στο πρόσωπο σου

Άμεση σύσφιξη, ανόρθωση και τόνωση. Αυτό ζητάει η επιδερμίδα του προσώπου σου και μπορεί να τα έχει με τον νέο ορό σε μορφή τζελ, Instant Firming Beauty Shot.

Πρόκειται για ένα υγρό πλέγμα από Υαλουρονικά οξέα, που αφήνει την επιδερμίδα θεματικά πιο λεία, σφιχτή και νέα.  Τα Υαλουρονικά οξέα δουλεύουν µαζί για να επιφέρουν τόσο βραχυπρόθεσµες όσο και µακροπρόθεσµες βελτιώσεις στην ελαστικότητα του δέρµατος.

Το Υαλουρονικό 1 λειτουργεί σαν αγγελιοφόρος των κυττάρων επικεντρωµένο στη βελτίωση της συνοχής τους η οποία προκαλεί την άµεσης σύσφιξη και ανόρθωση. Το Υαλουρονικό 2 δουλεύει βαθύτερα σε συνδυασµό µε τους δερµατικούς ινοβλάστες, για να ενισχύσει την παραγωγή της ελαστίνης και να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρµατος.

Αξίζει να σημειωθεί ότιι :

– Το 83%* των γυναικών είπαν ότι ένιωσαν το δέρµα τους πιο σφικτό 30 λεπτά µετά την εφαρµογή του Instant Firming Beauty Shot και 90%* είπαν ότι ένιωσαν το δέρµα τους ακόµα πιο σφιχτό µετά από 6 ώρες.

– Το 87%* των γυναικών είπαν ότι ένιωσαν το δέρµα τους ανορθωµένο 30 λεπτά µετά την εφαρµογή του Instant Firming Beauty Shot και το 87% εξακολούθησε να αισθάνεται το ίδιο µετά από 6 ώρες.

–  Σε κλινική µελέτη που διεξήχθει από δερµατολόγο, το 100%* των γυναικών παρουσίασε βελτίωση στην απαλότητα της επιδερµίδας µετά από 30 λεπτά εφαρμογής του Instant Firming Beauty Shot και το 87%* συνέχισε να δείχνει βελτίωση µετά από 6 ώρες.

*Αξιολόγηση σε 30 γυναίκες

Τρόπος χρήσης

Εφαρµόστε δύο ή τρεις σταγόνες σε καθαρό δέρµα και ακολουθήστε µε ενυδατική. Εφαρµόστε ξανά πάνω από την ενυδατική ή το make up κατά τη διάρκεια της ηµέρας, όποτε το χρειάζεστε – όταν το εφαρµόζετε πάνω από το µακιγιάζ ταµπονάρετε ελαφρά το προϊόν πάνω στο πρόσωπο µέχρι να απορροφηθεί (µην το τρίβετε).

Κυκλοφορεί ήδη σε επιλεγμένα φαρμακεία.