ΖΩΔΙΑ

Κριέ, θα είσαι δυναμικός και ενθουσιώδης

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας και θα είστε πιο δυναμικοί, με αυξημένη ενέργεια, περισσότερο ενθουσιώδεις και γενικά θα έχετε καλή διάθεση. Αν σχεδιάζατε το προηγούμενο διάστημα κάποιο νέο ξεκίνημα σε διάφορους τομείς της ζωής σας, σήμερα θα έχετε την αποφασιστικότητα για να το κάνετε. Σήμερα θα είστε περισσότερο ονειροπόλοι, θα έχετε τη διάθεση να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον σας και γενικά θα σας διακατέχει η αισιοδοξία. Στην αισθηματική σας ζωή τώρα, μπορείτε εσείς οι αδέσμευτοι να επιχειρήσετε ένα νέο ξεκίνημα, να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης και γενικά να χαρείτε τις ευκαιρίες που σας δίνει ο έρωτας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε όμορφες ιδέες για να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα χαλάρωσης για εσάς η σημερινή, αγαπητοί Ταύροι, καθώς επιθυμείτε να αποφορτιστείτε, κατά κάποιο τρόπο, από το φορτωμένο πρόγραμμα της εβδομάδας που πέρασε και να ασχοληθείτε λίγο σήμερα με τις δικές σας ανάγκες αλλά και με τη διασκέδασή σας. Θέλετε να συναντήσετε τους φίλους σας  και να περάσετε καλά τη σημερινή μέρα μαζί τους. Επιθυμείτε να είστε βοηθητικοί απέναντι στα δικά σας άτομα και με τις συμβουλές σας και με τις ιδέες σας τους βοηθάτε σε ό, τι τους απασχολεί. Σήμερα θέλετε να αφιερώσετε χρόνο και στο ταίρι σας και να το εκπλήξετε με τις ιδέες σας που θα είναι σήμερα κάπως πιο ξεχωριστές, γιατί θέλετε να περάσετε δημιουργικά τη μέρα σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί τη σημερινή μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποδέχεστε σήμερα τις νέες ευκαιρίες σε διάφορους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Δίδυμοι, με τη Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στον Κριό. Θα είστε δυναμικοί και θα καταφέρετε να φέρετε τις εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Αναζητάτε, επίσης, σήμερα την καλοπέρασή σας, καθώς θα είστε κοινωνικοί και θα συναντήσετε τους φίλους και τους γνωστούς σας, με σκοπό να περάσετε καλά μαζί τους. Θέλετε σήμερα εσείς που είστε αδέσμευτοι, να βγείτε, προκειμένου να φλερτάρετε και να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες που θα προκύψουν σε επίπεδο σχέσης. Η μέρα είναι καλή και για εσάς που είστε σε σχέση, γιατί το ταίρι σας θα σας δείξει τον τρόπο για να περάσετε καλά σήμερα και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τις ιδέες που θα σας εκφράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση του χώρου σας και γενικά να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας χαλαρώσουν. Το ζητούμενό σας σήμερα είναι να καταφέρετε να φέρετε σε μία ισορροπία τις υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους που σας ζητούν λίγο από το χρόνο σας, προκειμένου να σας δουν και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και κάπου εκεί θα σκεφτείτε κι εσείς ότι έχετε ανάγκη να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες. Στα αισθηματικά σας, επιλέγετε σήμερα τη χαλάρωση και έχετε κατά νου να περάσετε στιγμές ήρεμες με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα και νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Ασχολείστε σήμερα με ό, τι σας εμπνέει και νιώθετε την ανάγκη να είστε φιλικοί και θετικοί με τα δικά σας άτομα. Ακούτε τις ανάγκες τους και πετυχαίνετε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το θέμα σας τώρα είναι να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό για την εβδομάδα που έρχεται, προκειμένου να προλάβετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να εκπλήξετε το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και με τη συμπεριφορά σας αλλά και με τις πράξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, η μέρα σήμερα προβλέπεται ευχάριστη για εσάς, καθώς θα έχετε ευχάριστες και ενδιαφέρουσες επαφές και ένα φορτωμένο πρόγραμμα με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Έχετε σκοπό τη σημερινή μέρα να το ρίξετε έξω, να περάσετε καλά και να αξιοποιήσετε τη μέρα σας, όσο πιο δημιουργικά μπορείτε. Θα έχετε σήμερα και πολλές προτάσεις για να περάσετε καλά με τα φιλικά σας πρόσωπα και γενικά να κοινωνικοποιηθείτε και με άτομα που έχετε καιρό να δείτε. Και στην αισθηματική σας ζωή σήμερα, θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και πολύ τονωμένη αυτοπεποίθηση, εσείς που δεν είστε σε σχέση, κι αυτό θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε και να έχετε ευκαιρίες στον έρωτα. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε τη σημερινή μέρα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες θα έχετε τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Ζυγοί, τις οποίες θα εκμεταλλευτείτε σε προσωπικό επίπεδο και θα σας βοηθήσουν αρκετά. Αυτό το γεγονός θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και θα δείτε τα θέματά σας να έχουν την εξέλιξη που εσείς επιθυμείτε. Καταφέρνετε σήμερα να φέρετε σε ισορροπία τα οικονομικά σας και κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό που δεν θα σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Μειώνετε τα έξοδά σας και διαχειρίζεστε, με καλύτερο τρόπο, τα οικονομικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή θα είστε χαρούμενοι εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, γιατί θα καταφέρετε να λάβετε συναισθηματική ικανοποίηση από το ταίρι σας. Θα είναι εκφραστικό απέναντί σας κι αυτό το γεγονός θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Οι αδέσμευτοι σήμερα αποζητάτε την ηρεμία σας και στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε δημιουργικές δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα είναι υπέρ σας τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Σκορπιοί, για να περάσετε μία μέρα όπως ακριβώς την έχετε σχεδιάσει και φανταστεί. Κάνετε σχέδια μελλοντικά για ό, τι σας ενδιαφέρει και έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη μέρα σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καταφέρνετε να έχετε κάποιες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας δώσουν χαρά, γιατί βλέπετε σιγά-σιγά τους κόπους σας να βρίσκουν ανταπόκριση. Στα αισθηματικά σας, με την καλή σας διάθεση και με την ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση, νιώθετε άκρως ανανεωμένοι και δημιουργικοί και το ταίρι σας, σας δείχνει θαυμασμό και σας εκδηλώνει ό, τι νιώθει για εσάς. Οι αδέσμευτοι σήμερα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στον Κριό σας ευνοεί και σας φέρνει μπροστά στις εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε και στους τομείς που έχετε ανάγκη για νέα ξεκινήματα. Δείχνετε αγάπη σήμερα στα δικά σας άτομα και εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας στους γύρω σας. Λαμβάνετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε και έχετε ανάγκη την αποδοχή των γύρω σας. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να μιλήσετε με πιο άμεσο τρόπο για τα συναισθήματά σας εσείς οι δεσμευμένοι και να περάσετε με το ταίρι σας στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά. Και οι αδέσμευτοι σήμερα θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, μέσα από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, το μυαλό σας στα επαγγελματικά σας και αυτό που σας απασχολεί είναι κατά πόσο μπορείτε να είστε εντός του στόχου του οποίου έχετε θέσει. Δεν αφήνετε καμία ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο ανεκμετάλλευτη κι αφοσιώνεστε στους στόχους και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η μέρα σήμερα όμως σας καλεί να χαλαρώσετε λίγο με τους αγαπημένους σας και να περάσετε πιο ξέγνοιαστες στιγμές. Θα δεχτείτε κάποιες προσκλήσεις για να περάσετε καλά και θα δώσετε βάση τη σημερινή μέρα στις ανάγκες των ανθρώπων που είναι κοντά σας. Οι δεσμευμένοι κάνετε διάλογο με το ταίρι σας και ζητάτε από τη σχέση σας να περνάτε περισσότερο χρόνο μεταξύ σας. Ενδεχομένως να ετοιμάζετε και κάποια εξόρμηση για να έρθετε πιο κοντά και να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σήμερα να εισέρχεται στον Κριό, εσείς ασχολείστε περισσότερο με νέα ξεκινήματα που καιρό τώρα σχεδιάζατε και με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας τονώνουν. Εξετάζετε το ενδεχόμενο σήμερα να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή μια νέα δραστηριότητα αθλητική, προκειμένου να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο σήμερα, θέλετε να κάνετε το ταίρι σας να περάσει καλά μαζί σας και να μοιραστείτε στιγμές που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οι αδέσμευτοι σήμερα έχει διάθεση για να φλερτάρετε και να περάσετε καλά με τους φίλους σας, καθώς οι προτάσεις που θα έχετε για έξοδο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα προσπαθείτε να βρείτε χρόνο να προλάβετε τις ευχάριστες και ενδιαφέρουσες υποχρεώσεις που θα έχετε. Μην αφήσετε τίποτα σήμερα να σας βγάλει εκτός προγράμματος, γιατί όλα όσα υπολογίζετε να ασχοληθείτε, θα σας δώσουν χαρά και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι μια μέρα που επιθυμείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα, να δείτε φίλους, να κάνετε μία έρευνα αγοράς για κάτι που σας ενδιαφέρει και γενικά να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στην αισθηματική σας ζωή, αυτό που έχετε περισσότερη ανάγκη σήμερα είναι να μπορέσετε να εκφράσετε τις ανάγκες σας στο ταίρι σας και να ζήσετε στιγμές που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση. Οι αδέσμευτοι θα είστε κοινωνικοί και θα θελήσετε να δείτε τους φίλους σας και να περάσετε καλά μαζί τους.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Τα φανερά ή τα κρυφά ατού των 12 ζωδίων!

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;