CELEBRITIES

Αλέκα Καμηλά: “Δεν είναι η απιστία λόγος να διαλύσεις το γάμο σου”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Αλέκα Καμηλά σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα “Αγορά” έθιξε πολύ λεπτά θέματα που αφορούν τους παντρεμένους και κυρίως τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μίλησε για την απιστία και πως αυτή θα αντιδρούσε εάν το βίωνε. Αρκετά ανοιχτόμυαλη φαίνεται πως είναι η Αλέκα Καμηλά αφού αποκάλυψε πως δεν θα χώριζε τον σύζυγο της αν την απατούσε.

Δεν θέλω να το παίξω φιλελεύθερη και με πρωτότυπες ιδέες, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά είναι μια ιδέα. Μέσα στο μυαλό μου διαχωρίζω τους άνδρες από τις γυναίκες στο θέμα της απιστίας. Δεν μιλάω για μένα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη και αληθινή κατανόηση αυτά είναι εμπόδια που μπορούν να ξεπεραστούν μέσα σε έναν γάμο. Δεν είναι η απιστία λόγος για να διαλύσεις το γάμο σου. Άλλα πράγματα χωρίζουν ένα ζευγάρι, όχι η απιστία. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ για αυτά που λέω κι ελπίζω να μη μου τύχει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε και για το ότι είναι μεγαλύτερη από τον σύντροφο της και αν αυτό την κάνει να αισθάνεται αμήχανα: “Στην αρχή της σχέσης καθόλου, γιατί δεν έχουμε τρομερή διαφορά. Τον περνάω μόλις 4 χρόνια. Δεν με απασχόλησε τρομερά, αλλά επειδή έπιασα τον εαυτό μου να το αναφέρω, ενδόμυχα νιώθω ότι η διαφορά ηλικίας με τον Πέτζα με ενοχλεί. Μάλλον με ενοχλεί για να το λέω συνέχεια. Πάντως δεν μου είναι βαρύ καθόλου αυτό”.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Αλέκα Καμηλά: Γιατί ασχολείται συνεχώς με το Γιώργο Λιάγκα;

Αλέκα Καμηλά: Για ποιο λόγο έκρυβε και από τα παιδιά της την πραγματική της ηλικία;