CELEBRITIES

Ελεονώρα Μελέτη: “Σήμερα θα έλεγα όχι στον Πρωινό Καφέ”

"Έχω γεράσει" σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, βλέποντας από το πλατό των "Καρντάσιανς" πλάνα από το δοκιμαστικό της για την εκπομπή "Πρωινός Καφές" στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ότι κάνει botox κάθε Μάιο.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε, ότι σήμερα, δε θα έκανε το βήμα να περάσει από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. 

“Τότε οι άνθρωποι του χώρου μου το έλεγαν, ότι δε γίνεται να πεις όχι στον Πρωινό Καφέ. Τώρα δε θα το ξανάκανα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Σήμερα δεν θα έπαιρνα μια εκπομπή που έχει ταυτιστεί με ένα πρόσωπο, έχει χτίσει μια ιστορία σε ένα πρόσωπο, για να επωμισθώ αυτό που έζησα τότε. Θα έκανα κάτι τελείως διαφορετικό, θα πειραματιζόμουν στην ψυχαγωγία με κάτι ή τελείως διαφορετικό ή τελείως προσαρμοσμένο σε μένα” σημείωσε.

Η συζήτηση στο πλατό των “Kαρντάσιανς” περιστράφηκε και γύρω από την εκπομπή hashtag με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει ότι κάνει κάτι που πραγματικά της αρέσει ενώ βλέποντας απόσπασμα των “Ράδιο Αρβύλα” για την εκπομπή με την προσομοίωση πόνων τοκετού, είπε γελώντας ότι δεν έχει πρόβλημα με τη σάτιρα.

 

Στο τέλος, δε γινόταν να μη σχολιαστεί ότι δε συζητάει δημόσια καθόλου τα προσωπικά της τα τελευταία 4 χρόνια ενώ παραδέχτηκε πως έχει απιστήσει. “Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορεί κάποιος να απατήσει ενώ είναι ερωτευμένος, έτσι ώστε άμα το έκανε εκείνος, να έλεγα στον εαυτό μου έλα τώρα τι σε νοιάζει και εσύ το έκανες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, είχε αποκαλύψει ότι ο πρώτος άντρας που είχε κάνει σχέση, διατηρούσε παράλληλο δεσμό με άλλη κοπέλα. Όπως σημείωσε, ήταν την περίοδο που έδινε Πανελλήνιες και το ανακάλυψε τελείως τυχαία, όταν με την κοπέλα αυτή συζήτησαν τα προσωπικά τους, χωρίς καμία από τις δύο να έχει ιδέα.

Κι άλλη Ελεονώρα Μελέτη στο Ladylike:

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: “Γιατί να ντραπώ για το πορνό; Ο Έλληνας τηλεθεατής είναι πολύ δήθεν”

Ελεονώρα Μελέτη: “Πουλάω την αναγνωρισιμότητα μου”