CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: “Έκανα πλαστική επέμβαση και ήταν επίπονη”

Για τις νέες συνεργάτιδές της, την Μαρία Ηλιάκη, τις ανασφάλειες και τις πλαστικές που έχει κάνει, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΟΚ!".

Η παρουσιάστρια αυτή τη σεζόν θα παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιανό, την Μπέτυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά την εκπομπή “Όλα παίζουν”. Τρεις γυναίκες σε μια εκπομπή και η Κατερίνα εξήγησε πώς της φαίνεται.

“Είναι δύσκολο να συνυπάρξουν τρεις γυναίκες σε μια εκπομπή. Θα πρέπει η κάθε μια να έχει το ρόλο της, την προσωπικότητά της, να σέβεται η μια την άλλη, να αναγνωρίζει το ταλέντο της άλλης και καμία να μην υποτιμά την άλλη. Μέχρι στιγμής αυτό συμβαίνει. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι ποτέ δεν έχω προκαλέσει ίντριγκες. Είμαι υποχωρητική και δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Βλέπω ότι και τα δύο κορίτσια είναι επαγγελματίες, επιτυχημένες, με τις οικογένειές τους και τα πάμε πολύ καλά. Αν αυτό ανατραπεί στον τηλεοπτικό αέρα θα λυπηθώ πολύ”.

 

Συμπλήρωσε πως δουλεύει για να ζει και όχι για τη δόξα. “Ζω από την τηλεόραση. Δουλέύω από τα 18 μου. Από τότε δε με βοηθούν οικονομικά οι γονείς μου. Ίσα ίσα, που εγώ μπορεί να τους βοηθήσω στην παρούσα φάση. Με αυτά τα χρήματα έμεινα μόνη μου, πήρα το αυτοκίνητό μου, βγάζω τα έξοδα μου. Δεν το κάνω για τη δόξα. Αυτή είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Η προβολή δεν είναι δόξα. Δεν είμαστε ηθοποιοί, ούτε Νομπελίστες συγγραφείς. Ελάχιστοι από εμάς είναι απόλυτα καταξιωμένοι αυτήν την στιγμή. Οι υπόλοιποι, θέλουν πολλή δουλειά”.

 

Όσον αφορά την παλιά της συνεργάτιδα, τη Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα δήλωσε ότι δεν μιλούν μετά το τέλος της εκπομπής “Δέστε τους”.

Δεν μιλάμε πια. Μετά το τέλος του “Δέστε τους” δεν ξαναμιλήσαμε. Είναι και δική μου θέση και δική της. Αν ήθελα να μιλήσω στην παρούσα φάση με τη Μαρία, θα την είχα πάρει τηλέφωνο. Κάποιες καταστάσεις μας οδήγησαν στο να μην μιλάμε

Η Κατερίνα μίλησε για τις ανασφάλειες που έχει και πως τις διαχειρίζεται ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση η οποία ήταν επίπονη.

 

“Παλεύω με τις ανασφάλειές μου. Δεν ξέρω γιατί έγινα έτσι, ενώ έχω πάρει  αγάπη από την οικογένειά μου .Στο παρελθόν ήμουν τρομερά ανασφαλής, με την εικόνα, το λόγο, τη στάση μου. Τώρα πια ότι δεν πάει καλά πάνω μου, το κάνω προτέρημα μου. Μπορώ να με διακωμωδώ. Βλέπω τη ζωή μου πιο κωμικά. (…) Έχω ακούσει πάρα πολλά για την εικόνα μου. Έχω κατηγορηθεί κι έχω επαινεθεί. Προσπάθησα πολύ να βελτιώσω και το μέσα και το έξω μου. Δεν πλακώνομαι στις πλαστικές. Ναι, έκανα πλαστική και ήταν επίπονη μπορώ να πω. Το να μπεις στη διαδικασία να είσαι τόσες ώρες στο χειρουργείο, να διαθέσεις χρήματα και να πονέσεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου, κάτι σημαίνει. Όποια γυναίκα το κάνει, χωρίς να φτάνει στην υπερβολή, της βγάζω το καπέλο. Μια γυναίκα που γυμνάζεται, προσέχει και χτίζει την εικόνα της, την επαινώ, δεν την κατακρίνω”.

Διάβασε επίσης στο Ladylike.gr

“Όλα παίζουν”: Βγήκε το trailer της νέας εκπομπής

Κατερίνα Καινούργιου: “Έχω πληγωθεί από σχέσεις μου”

20 + 3 Ελληνίδες επώνυμες που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram