CELEBRITIES

Ο Justin Bieber θέλει να βλέπει κλαμένο τον Orlando Bloom

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει ο καυγάς του Orlando Bloom με τον Justin Bieber όταν ο ηθοποιός έριξε μπουνιά στον τραγουδιστή για τα μάτια της Miranda Kerr.

Όμως, ο Bieber αντί να προτιμήσει το δρόμο της σιωπής συνέχισε να προκαλεί. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία του Orlando ο οποίος κλαίει ενώ ο ηθοποιός δεν έχει δώσει μέχρι στιγμές κάποια απάντηση.

 

Ο λόγος για τον τσακωμό των δύο ανδρών που έγινε στο εστιατόριο Cipriani στην Ιμπιζα μπριοστά σε αρκετούς επώνυμους όπως η Paris Hilton και η Lindsay Lohan, φαίνεται πως υπήρξε η φημολογούμενη σχέση ή φλερτ του μοντέλου με τον τραγουδιστή ενώ εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη με τον ηθοποιό.

 

Άλλος ένας λόγος ήταν ότι ο Justin τις προάλλες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό βίντεο μια φωτογραφία της Miranda με το μπικίνι της και την κατέβασε λίγα λεπτά αργότερα. 

Επίσης, μπλέχτηκε και το όνομα της Selena Gomez στην ιστορία. Υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριξαν ότι η Selena ήταν η πέτρα του σκανδάλου λόγω μιας φωτογραφίας της με τον Orlando που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό.

 

Το περιβάλλον της Selena, ωστόσο, τόνισε ότι η φωτογραφία με τους δυο celebrities να καπνίζουν ήταν τυχαία και συνοδεύονταν από τις παρέες τους.

Ηρεμήστε αγόρια!