CELEBRITIES

Ή ξεντύσου εντελώς ή μην το κάνεις καθόλου, Liam Payne

"Ας βγάλω μια γυμνή φωτογραφία να προκαλέσω", σκέφτηκε ο Liam Payne ενόσω έκανε διακοπές πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος. "Δεν έχω όμως το θάρρος να τα βγάλω όλα στη φόρα! Δε βαριέσαι θα μου βάλω pixels να κρύψω το επίμαχο". Αυτές φαίνεται πως ήταν οι τελευταίες σκέψεις του Directioner, λίγο πριν ανεβάσει μια γυμνή φωτογραφία του στα social media.

Η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του Liam έγραφε “Να πάρει, αυτό ήταν το τελευταίο μου μποξεράκι”. Ένα concept το οποίο μάλλον δεν έπεισε τις εκατομμύρια followers του, οι οποίες τρελάθηκαν μόλις είδαν τη φωτογραφία, αλλά ταυτόχρονα απογοητεύτηκαν αφού έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό. “Φυσικά θα προτιμούσαμε τη μη επεξεργασμένη φωτογραφία”, υποστήριξε σύσσωμη η κοινότητα των Directioners. Μάλιστα ήταν τέτοια η αγανάκτηση των fans, ώστε έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν νέο hashtag με το όνομα #UncensorItLiam.

 

Λίγες ώρες μετά όμως, ο παιχνιδιάρης Liam, τους έκανε τη χάρη και ανέβασε την πραγματική φωτογραφία χωρίς τα pixels. Νομίζω προτιμούσαν να τον φαντάζονται γυμνό.

Βρε παιχνιδιάρη, Liam, τι είναι αυτά που κάνεις στα κορίτσια;