Η Πηνελόπη Πλάκα κήρυξε την έναρξη των Χριστουγέννων στολίζοντας δέντρο. Ναι, από τώρα
- 4 ΝΟΕ 2026
Και ναι! Η Πηνελόπη Πλάκα κήρυξε την έναρξη των Χριστουγέννων μιας και είναι η πρώτη διάσημη Ελληνίδα που στόλισε από τις αρχές Νοεμβρίου το σπίτι της.
Η Πηνελόπη Πλάκα από τις 3 Νοεμβρίου μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων και γεμάτη από χαρά, στόλισε το ψηλό δέντρο και το σαλόνι του σπιτιού της. Η ηθοποιός έφερε τις γιορτές στο σπίτι της, φόρεσε τις φόρμες της και ξεκίνησε να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως θα δεις παρακάτω, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και θύμιζε winter wonderland.
Η επιλογή του δέντρου ταιριάζει απόλυτα με το σαλόνι
Τα χρώματα του σαλονιού της Πηνελόπης Πλάκα είναι το λευκό του πάγου ενώ σε ελάχιστα έπιπλα κυριαρχεί και η ξύλινη απόχρωση. Ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός φέρνει αέρα φρεσκάδας ενώ προσδίδει και κομψότητα. Πάνω σε αυτό, «έχτισε» η ηθοποιός το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Πιο συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μεν πράσινο, αλλά υπάρχει εφέ χιονιού που κάνει τον χώρο εντελώς γιορτινό. Λευκό χρώμα έχουν και οι κουρτίνες και το χαλί δίνοντας περισσότερο festive vibes. Άλλωστε, το λευκό σε συνδυασμό με το χρώμα του πάγου και το ξύλο, αποτελούν την τέλεια ουδέτερη βάση για όλα τα στιλ διακόσμησης.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο σαλόνι
«Αν δεν ξέρετε, να σας εξηγήσω. Απλώς ακολουθώ τις τάσεις του εξωτερικού! Τελειώνει το Halloween; Ήρθαν τα Χριστούγεννα! Μια ανάσα είναι, βρε παιδιά! Είμαι το σημάδι που περιμένατε. Μην το πολυσκέφτεστε. Βγάλτε κούτες, στολίδια, λαμπάκια και βάλτε Mariah Carey στο repeat! Και κυρίως, μην ακούσετε θείες, γιαγιάδες και ξαδέρφες που θα τρέξουν να σας πουν ότι είστε υπερβολικοί. Γιατί ως γνωστόν, με τον καλό λόγο στο στόμα είναι όλοι! Η ζωή είναι μικρή για να περιμένουμε μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου για να χαρούμε τα Χριστούγεννα. Σας δίνω την άδεια. Στολίστε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Πηνελόπη Πλάκα δείχνοντας τον στολισμό του δέντρου.
Μιας και όπως είπαμε κυριαρχεί στο σαλόνι το λευκό χρώμα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει χιονισμένο εφέ. Μπορεί να μην έχει βάλει πολλές μπάλες αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες και ιδιαίτερες τόσο σε λευκό όσο και σε «ζεστό» κίτρινο χρώμα. Ο στολισμός του δέντρου συνεχίζεται με κουκουνάρια αλλά και διάφορα αξεσουάρ και στην κορυφή υπάρχει ένα μικρό, λευκό αστέρι. Last but not least τα φωτάκια. Αυτά, ολοκληρώνουν τη γιορτινή εικόνα μιας και ο φωτισμός είναι ένα «ζεστό» λευκό που «δένει» με το σαλόνι της. Ακριβώς κάτω από το δέντρο, η Πηνελόπη Πλάκα έχει τοποθετήσει καφέ πουγκιά ενώ δίπλα υπάρχει και ο Άγιος- Βασίλης.
Ο στολισμός, δεν ολοκληρώνεται εκεί. Η ηθοποιός έχει τοποθετήσει στο έπιπλο της τηλεόρασης και μια πράσινη γιρλάντα, ακριβώς όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο, προσθέτοντας και τα ίδια φωτάκια. Η festive ατμόσφαιρα συνεχίζεται με τα λευκά, διακοσμητικά ελάφια αλλά και με τα κεριά. Και καλές γιορτές!